• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο Μέλος : Loca Corazon όνομα και πράγμα!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλό ταξίδι σε όλους σας, να σας ζήσει ο μικρός σας, να γίνει ταξιδιάρικος όπως η μάνα του, η θεία του, ο πατέρας και η αδελφή του.:grouphug:

Loca Corazon

Member
Ευχαριστούμε πολύ!

Νομίζω ότι το παιδάκι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο παρά μόνο ταξιδιάρικο ... τα γονίδια βλέπεις!!!! :lol:

Loca Corazon

Member
Γεια σας!

12 μέρες μετά το τελευταίο μήνυμα και με τις εικόνες της όμορφης Κωνσταντινούπολης ακόμα πολύ ζωντανές στο μυαλό μου, σας καλημερίζω και σας εύχομαι για άλλη μια φορά Χρόνια Πολλά.

Η Κωνσταντινούπολη ήταν απολαυστική αυτή την εποχή, τόσο που λυπηθήκαμε πολύ όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής! Σύντομα θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από την ανθοστόλιστη πόλη.

Όσο αφορά τον .... πρωταγωνιστή της εκδρομής μας .... ήταν ένας άγγελος :clap:! Επιβεβαιώνω πλέον χωρίς δισταγμό ότι αυτό το παιδάκι όχι απλά θα γίνει ταξιδιάρικο αλλά θα βάλει και τα γυαλιά σε όλους μας!!! Τα υπόλοιπα θα αφήσω να σας τα πει η Ντίνα !!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
καλώς την:clap:και βέβαια θα μας τα πει η Ντίνα αλλά θα μας τα πεις και εσύ μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις:D, όσο για τον νεαρό εγώ δηλώνω βαθύτατα ερωτευμένη μαζί του, είναι τ - έ - λ - ε - ι - ο - ς

Loca Corazon

Member
Φυσικά θα σας πω και εγώ, δεν έχω καμία πρόθεση να την γλιτώσω .... ερωτευμένη ioanna karagianni :lol: (πάρε σειρά!)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ευχαριστούμε πολύ!

Νομίζω ότι το παιδάκι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο παρά μόνο ταξιδιάρικο ... τα γονίδια βλέπεις!!!! :lol:
Ασε Ρηνάκι, ζήλεψα την Πόλη, βρε παιδί μου με τις περιγραφές της Ντίνας.... Καμμιά απ΄τις δύο σας , θα μας γράψει πικάντικα tips ????:haha:

(να ξαναπάω θέλω!)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα