Από 15 μέχρι 40 λεπτά μα για να ξεμπερδέψεις με το έλεγχο διαβατηρίων. Παίζει ρόλο που κάθεσαι στο αεροπλάνο και πόσο μακριά θα παρκάρει αυτό από τα σημεία έλεγχου. Όσο πιο μπροστά κάθεσαι τόσο πιο καλά.Όταν φτάνουμε στο αεροδρόμιο εκτός από έλεγχο ταυτοτήτων/διαβατηρίων περνάμε από έλεγχο σωματικό και αποσκευών; Θέλω να υπολογίσω περίπου πόσο χρόνο θα φάμε εκεί με τα διαδικαστικά μέχρι να βγούμε.
Ούτε καν το είχα παρατηρήσει αυτό! Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με σταματήσουν, κι έχω πάει αρκετές φορές στην Πόλη. 8 στις 10 είναι πάρα πολλές. Μήπως σε έχουν σταμπάρει;Εκεί είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να σκανάρουν τις αποσκευές σου για να δουν τι έχεις μέσα. 8 στις 10 φορές ακόμα και αν προσπαθώ να περάσω από το nothing to declare υπάρχει κάποιος/α που με βάζει ακριβώς διπλά για να σκανάρω την χειραποσκευή μου.
Ίσως επειδή είμαι πολύ βιαστικός να βγω πάντα.Ούτε καν το είχα παρατηρήσει αυτό! Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με σταματήσουν, κι έχω πάει αρκετές φορές στην Πόλη. 8 στις 10 είναι πάρα πολλές. Μήπως σε έχουν σταμπάρει;![]()