Από 15 μέχρι 40 λεπτά μα για να ξεμπερδέψεις με το έλεγχο διαβατηρίων. Παίζει ρόλο που κάθεσαι στο αεροπλάνο και πόσο μακριά θα παρκάρει αυτό από τα σημεία έλεγχου. Όσο πιο μπροστά κάθεσαι τόσο πιο καλά.Όταν φτάνουμε στο αεροδρόμιο εκτός από έλεγχο ταυτοτήτων/διαβατηρίων περνάμε από έλεγχο σωματικό και αποσκευών; Θέλω να υπολογίσω περίπου πόσο χρόνο θα φάμε εκεί με τα διαδικαστικά μέχρι να βγούμε.
Ούτε καν το είχα παρατηρήσει αυτό! Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με σταματήσουν, κι έχω πάει αρκετές φορές στην Πόλη. 8 στις 10 είναι πάρα πολλές. Μήπως σε έχουν σταμπάρει;Εκεί είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να σκανάρουν τις αποσκευές σου για να δουν τι έχεις μέσα. 8 στις 10 φορές ακόμα και αν προσπαθώ να περάσω από το nothing to declare υπάρχει κάποιος/α που με βάζει ακριβώς διπλά για να σκανάρω την χειραποσκευή μου.
Ίσως επειδή είμαι πολύ βιαστικός να βγω πάντα.Ούτε καν το είχα παρατηρήσει αυτό! Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με σταματήσουν, κι έχω πάει αρκετές φορές στην Πόλη. 8 στις 10 είναι πάρα πολλές. Μήπως σε έχουν σταμπάρει;![]()
Μοιάζουν να είναι αρκετές, ωστόσο υπάρχει μεγάλο ρίσκο για το συγκεκριμένο αχανές αεροδρόμιο. Μπορεί να χρειαστείς περισσότερη από μισή ώρα από τη στιγμή που θα προσγειωθείς μέχρι να βγεις από το αεροσκάφος, βάλε διαβατήρια, αναμονή στον ιμάντα, αναχώρηση ξανά και διπλό έλεγχο, μεγάλες αποστάσεις, όλα αυτά κοστίζουν πολύ σε χρόνο.Ερώτηση κρίσης: έχω ταξίδι μεσω Κωνσταντινούπολης (όχι ενιαίο εισιτήριο-με άλλες εταιρίες μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους). Θα έχω 3,5 ώρες μεταξύ των δύο πτήσεων στο αεροδρόμιο (international) καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Προλαβαίνω να πάραλάβω παραδοτέα αποσκευή από την μία πτήση και να την ξαναδώσω για την επόμενη ή προτείνετε να έχω cabin bag μόνο για πιο γρήγορο transfer;
Προλαβαίνεις, αν όλα πάνε ρολόι. Το έχω κάνει αρκετές φορές και ο χρόνος επαρκεί. Έχω μετρήσει επανειλλημένα πόση ώρα μας παίρνει να βγούμε έξω μετά τη προσγείωση (με Aegean) και είναι περίπου 30-40'.Ερώτηση κρίσης: έχω ταξίδι μεσω Κωνσταντινούπολης (όχι ενιαίο εισιτήριο-με άλλες εταιρίες μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους). Θα έχω 3,5 ώρες μεταξύ των δύο πτήσεων στο αεροδρόμιο (international) καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Προλαβαίνω να πάραλάβω παραδοτέα αποσκευή από την μία πτήση και να την ξαναδώσω για την επόμενη ή προτείνετε να έχω cabin bag μόνο για πιο γρήγορο transfer;
Ο χρόνος που έχεις αρκεί για όλα.Ερώτηση κρίσης: έχω ταξίδι μεσω Κωνσταντινούπολης (όχι ενιαίο εισιτήριο-με άλλες εταιρίες μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους). Θα έχω 3,5 ώρες μεταξύ των δύο πτήσεων στο αεροδρόμιο (international) καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Ευχαριστώ πολύ για τις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.Πολλές φορές, ακόμα και μη "συνεργαζόμενες" εταιρίες έχουν συμφωνία για μεταφορά αποσκευών από πτήση σε πτήση στην Κωνσταντινούπολη. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο Check-in μήπως μπορούν πάραυτα να τη στείλουν through.