domino
Member
Κατηγόρησες έναν ολοκληρο κλάδο -Δεν νομίζω πως χρειάζονται τα ειρωνικά σχόλια! Είπα κάτι που γνωρίζω!
Κατηγόρησες έναν ολοκληρο κλάδο -Δεν νομίζω πως χρειάζονται τα ειρωνικά σχόλια! Είπα κάτι που γνωρίζω!
Δεν τον κατηγόρησα αδίκως!!Κατηγόρησες έναν ολοκληρο κλάδο -
Δεν τον κατηγόρησα αδίκως!!
Δεν θα έγραφα κάτι δημοσίως χωρίς να γνωρίζω κάποια πράγματα! Αν είσαι μες τον κλάδο θα ξέρεις πολύ καλά το τι γίνεται, αν όμως είσαι εκτός δεν μπορείς να γνωρίζεις! Τέλος πάντων δεν είναι σαιτ για να αναλύσουμε το πως δουλεύουν οι δημοσιογράφοι!
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση με καθυσηχασες κάπως..η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτό πιστεύω και αν μπείτε και δείτε στορυ στο ινσταγκραμ που ανεβάζουν οι άνθρωποι από τοποθεσίες πχ Βενετία κτλ φαίνεται πολύ νορμάλ η όλη κατάσταση.. οπότε μέχρι στιγμής δεν έχω ακυρώσει τίποτα και σκέφτομαι ούτε στο μέλλον να ακυρώσω αν δεν αλλάξει δραματικά η κατασταση.Γεια σου... Πιστεύω πως αγχώνουν τον κόσμο άδικα... Εχω γνωστούς στην Ιταλία οι οποίοι μου έχουν πει πως ο κόσμος κυκλοφορεί χωρίς μασκες, οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα! Βάζουν μάσκα μόνο όταν κάνουν live μετάδοση... Εγώ την άλλη εβδομάδα πηγαίνω ιαπωνια ια ένα μήνα και δεν σκοπεύω να το ακυρώσω! Με προσοχή όλα θα είναι καλά!
Δεν κατάλαβα τον λόγο ανησυχίας...ηρθα κι εγω. πλεον εχω αρχισει να ανησυχω κανονικοτατα για το ταξιδι το μαρτη. 20 φευγω. κυριως για ακυρωσεις πτησεων κλπ. και δυστυχως μεχρι και τελευταια μερα δεν ξερεις τι γινεται
Καποια γκρουπ Ιταλων συμφωνα με την ΕΡΤ και σε καποια σαιτ που ειδα δεν εγιναν δεκτα σε καποιες χώρες, εκτος αν δεχοντουσαν να μπουν σε καραντινα για 2 εβδομαδες. Οποτε αν εχουμε κρουσματα λογικο ειναι να εχουμε παρομοια προβληματα.Δεν ξερω αν πρεπει να αγχωνομαστε. Το θεμα ειναι να περασει οσο το δυνατον πιο '' αναιμακτα'' και συντομα η ολη φαση. Το να ακυρωσουμε ενα ταξιδι θεωρω οτι ειναι δευτερευον.θα το παμε πιο μεταΔεν κατάλαβα τον λόγο ανησυχίας...
Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να διακοπούν γενικά οι αναχωρήσεις από Ελλάδα για άλλες χώρες;
Στην Ιταλία με τόσα κρούσματα έγινε κάτι ανάλογο μέχρι στιγμής;
Με αγχώνετε!!
Μόλις χθες έμαθα από φίλο ξενοδόχο, ότι όλα κυλούν ήρεμα στην Ρώμη (ακόμη), αυτά όμως αλλάζουν από μέρα σε μέρα.Η κόρη μου (είναι 21) έχει κλείσει για Ρώμη 2-5 Μαρτίου και δεν θέλει να το ακυρώσει. Εγώ εντωμεταξύ κοντευω να τρελαθώ . Υπάρχει κανένας εδώ που να ταξιδεύει περίπου αυτές τις μέρες; Και αν ναι έχει ακυρώσει ή όχι ;