Λέτε να έχω πρόβλημα που σε ένα μήνα πηγαίνω Βενετία;;
Γεια σου... Πιστεύω πως αγχώνουν τον κόσμο άδικα... Εχω γνωστούς στην Ιταλία οι οποίοι μου έχουν πει πως ο κόσμος κυκλοφορεί χωρίς μασκες, οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα! Βάζουν μάσκα μόνο όταν κάνουν live μετάδοση... Εγώ την άλλη εβδομάδα πηγαίνω ιαπωνια ια ένα μήνα και δεν σκοπεύω να το ακυρώσω! Με προσοχή όλα θα είναι καλά!Δηλαδή θεωρείς ότι σε ένα μήνα που πάω εγώ θα ήταν καλό να το ακυρώσω;;
Πείτε μία άποψη βρε παιδιά γιατί έχω αγχωθει πολύ είναι η αλήθεια.. ξαφνικά μέσα σε δύο ημέρες ήρθαν τα πάνω κάτω στην Ιταλία!!
οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα!οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα! Βάζουν μάσκα μόνο όταν κάνουν live μετάδοση... Εγώ την άλλη εβδομάδα πηγαίνω ιαπωνια ια ένα μήνα και δεν σκοπεύω να το ακυρώσω! Με προσοχή όλα θα είναι καλά!
Δεν νομίζω πως χρειάζονται τα ειρωνικά σχόλια! Είπα κάτι που γνωρίζω!οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα!
Ελα πες τα μας όλα.
Μας ψεκάζουν, ο Έλβις ζει, οι Γερμανοί θέλουν τα ορυκτά μας ... δώσε την αλήθεια στον λαό
Δεν νομίζω ότι βοηθάνε και πολύ τέτοια ποστ...οι δημοσιογράφοι είναι που τα κάνουν όλα!
Ελα πες τα μας όλα.
Μας ψεκάζουν, ο Έλβις ζει, οι Γερμανοί θέλουν τα ορυκτά μας ... δώσε την αλήθεια στον λαό