AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Οσον αφορα- Και πού το ξέρεις ότι το κλίμα θα είναι βαρύ; Μια χαρά θα γιορτάζουν το νέο έτος τους στο Λάος κι εμείς θα είμαστε εκεί.
- Και πού το ξέρεις ότι θα φοράμε μάσκα; Ούτε στον SARS φορέσαμε, ούτε στον Η5Ν1, ούτε στον Η1Ν1. Μόνο για την απίστευτη μόλυνση της ατμόσφαιρας στην Κίνα και για τα καυσαέρια στο Δελχί φορέσαμε μάσκα, κι αυτό επειδή τις είχαμε ήδη μαζί μας.
Δηλαδή, για να καταλάβω, την ασφάλιση θα την κάνεις μόνο για να καλυφθείς από την επιδημία; Εάν ναι, κάνεις μεγάλο λάθος - εκτός κι αν είσαι ασφαλισμένη ήδη για όλες τις άλλες περιπτώσεις που μπορεί να σου τύχουν. Ενδεικτικά:
- Στο ταξίδι μου στα Gilli islands (Ινδονησία) κτύπησα το χέρι μου. Πήγα σε ιδιωτική κλινική, μου το περιποιήθηκαν, μου έδωσαν φαρμακευτική αγωγή, κλπ. Όλα τα έξοδα τα κάλυψε η ασφαλιστική.
- Στο ταξίδι στην Βομβάη, η βαλίτσα μιας κοπέλας από την παρέα άργησε να φτάσει 24 ώρες. Όλα τα έξοδα που έκανε, για ν'αγοράσει από βρακιά μέχρι οδοντόκρεμες, τα κάλυψε η ασφαλιστική.
- Για το ταξίδι μας στα Andaman τα έγραψα πιο πάνω.
Δεν είναι μόνο τρεις περιπτώσεις, είναι χίλιες τρεις που μπορεί να χρειαστείς την ασφάλεια (και αναφέρονται στις τόσες σελίδες του συμβολαίου). Δεν είμαι ασφαλιστής, ούτε προσπαθώ να σας πουλήσω κάτι. Αν νομίζεις ότι είναι απίθανο να την χρειαστείς, μην την κάνεις.
-Τις καθυστερησεις πτησεων
-Τις καθυστερησεις παραλαβης των αποσκευων μου
-Την εκτακτη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και τυχον εξοδα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου που μπορει να χρειαστω και
-Καλυψη εξοδων ταξιδιου και διαμονης αν η θεραπεια καθυστερησει την επιστροφη μου.....
Για ολα τα παραπανω με καλυπτει η Revolut Metal που εχω (Εχει συνεργασια με τη White Horse για οποιον ενδιαφερεται). Πρακτικα δεν την εχω χρειαστει ακομα αλλα στο συμβολαιο τα αναφερει. Στο μονο που δεν με καλυπτει ειναι τα φυσικα φαινομενα και οι επιδημιες κτλπ γι’ αυτο και σε ρωταω για να δω αν οντως με εξυπηρετει.
Υγ: Δεν ειμαι γυναικα!
Last edited: