• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέος κοροναϊος- Και τώρα τι?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συγκλονίζει η μαρτυρία νοσοκομειακού υπαλλήλου στην πόλη Γουχάν, απ’ όπου εικάζεται ότι ξέσπασε η επιδημία του κορονοϊού, ο οποίος τονίζει ότι οι Αρχές κρύβουν τους νεκρούς και υπάρχουν περισσότερα θύματα από αυτά που ανακοινώνονται.

https://www.otavoice.gr/politiki/20...-nosokomeiou-sti-gouxan-kryvoun-tous-nekrous/
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που ο γιατρός κατάφερε να δώσει συνέντευξη στην Deutsche Welle.

fotast

Member
Last edited:
Τηλεγωνησα στην scoot. Μου είπαν ότι δεν επιστρέφουν χρήματα γενικά. Είναι η πολιτική της εταιρείας. Αηδιες....

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Τηλεγωνησα στην scoot. Μου είπαν ότι δεν επιστρέφουν χρήματα γενικά. Είναι η πολιτική της εταιρείας. Αηδιες....
Πηγαίνεις καλοκαίρι νομίζω.Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι από τώρα.Απλά παρακολουθείς τις εξελίξεις.΄Εχεις κρατήσεις ακυρώσιμες σε ξενοδοχεία ή εκδρομές σε συγκεκριμένες ημερομηνίες;Εκτός αεροπορικών.

AERAS

Member
Ταξιδεύω στο vietnam την περίοδο του Πάσχα. Δεν σκέφτομαι να το ακυρώσω αν δεν αλλάξει κάτι με τον ιό δραματικά. Η scoot όμως χτες μου έστειλε email για αλλαγή στις ώρες των πτήσεων και αν δέχομαι. Φαντάζομαι πως αν δεν δέχομαι μου επιστρέφουν τα χρήματα. Ίσως μια αντίστοιχη αλλαγή στις δικές σου πτήσεις είναι και η λύση για μα πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Πιθανολογώ πως η αλλαγή προέκυψε επειδή πρόσφατα μετακόμισαν σε διαφορετικό τερμιναλ μιας και η διαφορά ήταν μόνο 5 λεπτά στην διάρκεια της πτήσης.

Πηγαίνεις καλοκαίρι νομίζω.Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι από τώρα.Απλά παρακολουθείς τις εξελίξεις.΄Εχεις κρατήσεις ακυρώσιμες σε ξενοδοχεία ή εκδρομές σε συγκεκριμένες ημερομηνίες;Εκτός αεροπορικών.
Απρίλιο πηγαινω. Τα ξενοδοχεία είναι ευτυχώς ακυρωσιμα. Εκδρομές κλπ δεν είχα κλείσει ακομα

fotast

Member
Απρίλιο πηγαινω. Τα ξενοδοχεία είναι ευτυχώς ακυρωσιμα. Εκδρομές κλπ δεν είχα κλείσει ακομα
Νόμιζα αργότερα.Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου περιμένεις τις εξελίξεις μέχρι τις ημερομηνίες ακύρωσης των ξενοδοχείων.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ταξιδεύω στο vietnam την περίοδο του Πάσχα. Δεν σκέφτομαι να το ακυρώσω αν δεν αλλάξει κάτι με τον ιό δραματικά. Η scoot όμως χτες μου έστειλε email για αλλαγή στις ώρες των πτήσεων και αν δέχομαι. Φαντάζομαι πως αν δεν δέχομαι μου επιστρέφουν τα χρήματα. Ίσως μια αντίστοιχη αλλαγή στις δικές σου πτήσεις είναι και η λύση για μα πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Πιθανολογώ πως η αλλαγή προέκυψε επειδή πρόσφατα μετακόμισαν σε διαφορετικό τερμιναλ μιας και η διαφορά ήταν μόνο 5 λεπτά στην διάρκεια της πτήσης.
Αν σκέφτεσαι να μην πας και σου δίνουν την επιλογή επιστροφής χρημάτων, κάν'το. Μου είχαν αλλάξει μέρες και ώρες πριν 3 βδομάδες περίπου. Ζήτησα και πήρα τα χρήματα πίσω - όλα, χωρίς καμμία περικοπή. Στη συνέχεια, βέβαια, έκλεισα με Qatar, Thai και άλλες. Η υστερία του κορονα-ιού δεν είχε ενσκήψει ακόμη.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων είναι λίγο παραπλανητική στο mail που σου στέλνουν αλλά όχι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται αρχικά. Είχα σκοπό να ανοίξω ένα θέμα περιγράφοντάς την αλλά δεν πρόλαβα. Ίσως τώρα πρέπει να το κάνω άμεσα για να ενημερωθεί ο κόσμος.

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Και εμενα πριν μερες μου ειχαν αλλαξει το πρωτο σκελος της πτησης για μια ωρα αργοτερα, αλλα δεν με ρωτησαν αν το δεχομαι. Απλα μου το ανακοινωσαν. Φανταζομαι αυτο εγινε επειδη δεν αλλαξε η ωρα της αφιξης στον τελικο προορισμο αλλα απλα μειωθηκε ο χρονος αναμονης του transit......

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε νομίζω να επιστρέψουν χρήματα επειδή άλλαξε το πρόγραμμα για 5 λεπτά. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή ωρών ή ημερομηνίας για να δικαιολογηθεί επιστροφή χρημάτων.

AERAS

Member
Δε νομίζω να επιστρέψουν χρήματα επειδή άλλαξε το πρόγραμμα για 5 λεπτά. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή ωρών ή ημερομηνίας για να δικαιολογηθεί επιστροφή χρημάτων.
Έχει απόλυτη βάση αυτό που λες και είναι λογικό. Θεωρώ ότι για 5 λεπτά δεν έπρεπε να στείλουν καν ενημέρωση.
Όμως έστειλαν λινκ που πρέπει να ακολουθήσω αν συμφωνώ με τις αλλαγές. Αν δεν συμφωνώ τι θα γίνει?
Ότι και αν είναι πάντως δεν σκέφτομαι να μην πάω. Θεωρώ μέχρι τότε θα έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα, άσε που Βιετνάμ πάω, όχι Κίνα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou