Νέα Gallery - δοκιμαστική λειτουργία

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Θα κάνεις κλικ πάνω στη φωτογραφία, οπότε θα σου την ανοίξει στην οθόνη σου.
Δεξιά στη σελίδα κάτω από το avatar σου, έχει κάποιες επιλογές όπως επεξεργασία και delete. Αυτές οι επιλογές αφορούν μόνο στη φωτογραφία που έχεις επιλέξει και όχι σε όλο το άλμπουμ.

Bahari

Member
Εμ, αυτό είναι το θέμα... όσο και να κάνω κλικ πάνω στη φωτογραφία δεν ανοίγει...

Κάτσε να ξαναδοκιμάσω.

Bahari

Member
Λοιπόν οκ. Τα κατάφερα! Πρέπει πρώτα να κάνω αποθήκευση των φωτογραφιών και μετά να τις διαγράψω. Νόμιζα ότι ήταν όπως στο fb που μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες και μετά (πριν τις δημοσιεύσεις) να τσεκάρεις ποιες δε θέλεις και να τις διαγράψεις.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Λοιπόν, την έπαιξα αρκετά (την γκάλερυ). Είναι πράγματι πολύ καλύτερη από τα άλμπουμ και με περισσότερες δυνατότητες.
Θα μπορούσε μήπως να ενημερώσει τα locations από τους χάρτες μας; Εννοώ για όσους έχουν συνδέσει άλμπουμ σε χάρτες.
Επίσης, με τη σειρά ταξινόμησης θα κάνουμε κανένα μαγικό; Τι απεφάνθη ο τύπος που τη φτιάχνει (γιατρέ μου) ;

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ανεβάζω φωτογραφίες στα νέα άλμπουμ..έχουν ανέβει όλες και μόλις πατάω αποθήκευση μου βγάζει αυτό
The following error occurred
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

Αυτό μου το βγάζει και ότανπροσπαθώ να βάλω περιοχή για χαρτογράφηση.Σε άλλα άλμπουμ το έχει δεχτεί σε άλλα όχι και βγάζει αυτό το μήνυμα.
Τι μπορώ να κάνω?
Να τις ανεβάσω στην παλιά μορφή των άλμπουμ?Και τις μεταφέρετε εσεις?

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Tις ανεβάζω λίγες λίγες και το άλμπουμ αποθηκεύτηκε.Ίσως να μπλοκάρει όταν έχεις ανεβάσει πολλές και δεν μπορεί να αποθηκεύσει το άλμπουμ.Πάντως το location άλλωτε το αποθηκεύει άλλωτε βγαίνει το παραπάνω μήνυμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να σημειώσω εδώ ότι η "παλιά" gallery που είχαμε σχεδόν από την αρχή του Travelstories έχει μπει σε read-only mode, δηλαδή δε μπορεί κανένας να ανεβάσει καινούριες φωτογραφίες σε αυτήν, μιας και όπως είπαμε έχουμε τα καινούρια άλμπουμ γι'αυτό το σκοπό, που είναι και πολύ πιο σύγχρονα.

Εκτός από αυτό όμως, πλέον έφυγε και το κουμπάκι "gallery" που υπήρχε στο μενού στο επάνω μέρος, καθώς δεν υπήρχε λογική να έχουμε 2 κουμπιά για δύο διαφορετικές γκάλερι στο site και να δημιουργείται σύγχιση. Πλέον υπάρχει ένα κουμπί επάνω στο μενού, που λέγεται "Φωτογραφίες" και εκεί μέσα είναι τα νέα άλμπουμ. Η παλιά γκάλερυ υπάρχει ως υποεπιλογή στο μενού αυτό, καθώς υπάρχουν εκεί καταχωρημένες σχεδόν 30,000 φωτογραφίες ταξινομημένες ανά προορισμό και είναι καλό να διατηρηθούν ως αρχείο.

Υπενθυμίζω ότι στα φωτογραφικά σας άλμπουμ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πια σε αριθμό φωτογραφιών, αριθμό albums ή χώρο που έχετε στη διάθεσή σας, οπότε μπορείτε άφοβα να συνεχίσετε να ανεβάζετε φωτογραφίες από τα ταξίδια σας. :)

Βλέπω με ικανοποίηση ότι τα άλμπουμ έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί πολύ από τα μέλη, υπάρχουν ήδη πάνω από 9,000 φωτογραφίες. :clap:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Παίδες, μoυ έστειλαν ένα άλμπουν με 100 φωτό από το Μεξικό.
θέλω να το ανεβάσω σε κάποιο κείμενο εδώ. Του έκανα επικόληση και το πήγα στα έγραφα μου, αλλά όταν κάνω "ανέβασμα αρχείου" δεν παρουσιάζεται. Πως πρέπει να το δουλέψω;;; ευχαριστώ

διευκρινίζω, δεν παρουσιάζεται στη λίστα των εγγράφων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα