Νέα Gallery - δοκιμαστική λειτουργία

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν έβαλα μια καινούρια γκάλερυ/άλμπουμς που νομίζω είναι πολύ καλύτερη από τα άλμπουμ που έχουμε τώρα, και υποστηρίζεται συνεχώς με καινούριες λειτουργίες. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ:

http://www.travelstories.gr/community/gallery/

Ή στο κουμπί "Φωτογραφίες" επάνω στο μενού. Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει τη δυνατότητα ανεβάσματος φωτογραφιών στα "παλιά" άλμπουμς για να τεστάρουμε το καινούριο εργαλείο (έχουν μεταφερθεί όλες οι φωτογραφίες σας από τα παλιά άλμπουμ στα καινούρια). Ανάμεσα στα κόλπα που κάνει ει΄ναι ότι μπορείτε να γράψετε σε κάθε άλμπουμ από ποιο μέρος είναι, και μετά φτιάχνει ένα χάρτη με όλες τις τοποθεσίες από όλα τα άλμπουμ:

http://www.travelstories.gr/community/gallery/locations

Για να βάλετε τοποθεσία σε ένα άλμπουμ σας, πάτε στο My albums , μπαίνετε στο άλμπουμ που θέλετε και κάτω δεξιά λέει edit location.

Επίσης φτιάχνει ειδικά προφίλ για τις φωτογραφίες, πχ: http://www.travelstories.gr/community/gallery/authors/giannismits.8536/

Νομίζω και λειτουργικά και εμφανισιακά, είναι σκάλες ανώτερο από τα προσωπικά άλμπουμ που είχαμε πριν, για παίξτε λίγο, την έχω σε δοκιμαστική λειτουργία να δω πώς θα συμπεριφερθεί. Θα αντικαταστήσει προς το παρόν τα προσωπικά άλμπουμ ,και ελπίζω αργότερα και την κεντρική μας γκάλερυ.

Last edited:

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Είναι πράγματι πολύ καλύτερη αισθητικά και λειτουργικά.Πιο σύγχρονη θα έλεγα.
Απλά παρατηρώ πως χάθηκε η σειρά που ανέβηκαν οι φωτό και μπήκαν ανακατεμένες σε κάθε άλμπουμ.
Είναι επειδή είναι ακόμα δοκιμαστική η μορφή της?
Επίσης η περιγραφή του κάθε άλμπουμ νομίζω είναι καλύτερα να είναι στην αρχή πριν τις φωτό και όχι στο τέλος τους.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε νομίζω ότι είχαν συγκεκριμένη σειρά οι φωτογραφίες στα άλμπουμ.

Για την περιγραφή ωραία ιδέα, θα το κοιτάξω.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δε νομίζω ότι είχαν συγκεκριμένη σειρά οι φωτογραφίες στα άλμπουμ.

Για την περιγραφή ωραία ιδέα, θα το κοιτάξω.
Εννοώ τη σειρά που τις ανεβάσαμε.Ας πούμε εγώ τις ανέβασα χρονικά όπως τις έχω και στο pc μου.Στην παλιά μορφή των άλμπουμ που υπάρχει ακόμα η σειρά είναι σωστή.
Φαντάζομαι από δω και πέρα όπως θα τις ανεβάζουμε δεν θα μπερδεύεται η σειρά.

Όπως και να έχει φυσικά και είναι καλύτερη η νέα gallery.Πολύ καλή αλλαγή.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αχά. Για κάνε μια δοκιμή σε ένα δοκιμαστικό άλμπουμ να δούμε αν η σειρά διατηρείται.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Αχά. Για κάνε μια δοκιμή σε ένα δοκιμαστικό άλμπουμ να δούμε αν η σειρά διατηρείται.
Έκανα δοκιμαστικό άλμπουμ και η σειρά διατηρείται κανονικά όπως τις ανέβασα.Προφανώς κατα τη μεταφορά από την παλιά στην νέα πλατφόρμα χάλασε η σειρά.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χμμμμ, για να ρωτήσω τον τύπο που την φτιάχνει να δούμε. :)

Bahari

Member
Πώς μπορούμε να διαγράψουμε φωτογραφίες που ανεβάσαμε σε κάποιο άλμπουμ πριν και μετά τη δημοσίευσή τους στη γκάλερυ;

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Μπορούμε να επιλέγουμε μια φωτο σαν ετικέτα του άλμπουμ;

spor_os

Administrator
Ναι φυσικά.
Σε λίγο θα είναι έτοιμη και η μετάφραση της νέας γκάλερι για να είναι όλα πιο κατανοητά.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πώς μπορούμε να διαγράψουμε φωτογραφίες που ανεβάσαμε σε κάποιο άλμπουμ πριν και μετά τη δημοσίευσή τους στη γκάλερυ;
Δεν πολυκατάλαβα τι ρωτάς. Αν μιλάς για τα "παλιά" άλμπουμ, αυτά θα διαγραφούν (αφού όλες οι φωτογραφίες έχουν μεταφερθεί στα καινούρια άλμπουμ)

Bahari

Member
Δεν πολυκατάλαβα τι ρωτάς. Αν μιλάς για τα "παλιά" άλμπουμ, αυτά θα διαγραφούν (αφού όλες οι φωτογραφίες έχουν μεταφερθεί στα καινούρια άλμπουμ)
Πάτησα το λινκ που έδωσες στο πρώτο ποστ, μετά πήγα στο My Gallery, Create a New Album και ανέβασα κάποιες φωτογραφίες. Όμως κάποιες από αυτές ήθελα να τις διαγράψω και να τις αντικαταστήσω με άλλες πριν τις δημοσιεύσω στη γκάλερυ. Έχω αυτή τη δυνατότητα;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom