• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα συνάντηση Θεσσαλονίκη 11/11

LIDA

Member
Ίσως να αρχίζαμε να σκεφτόμαστε πιθανές ημερομηνίες δεδομένου ότι κάποιοι θα φύγουν. Προτείνω την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, να μας πει και ο Ορέστης όταν ξέρει πότε θα φύγει, για να το κανονίσουμε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Να κάνω μια σκέψη-πρόταση? Μήπως να το βλέπαμε σαν μια ημερήσια εκδρομή με ΙΧ σε κάποιον κοντινό (αλλά ενδιαφέροντα προορισμό), να ξεκινούσαμε πρωί, φαγητό το μεσημέρι κι επιστροφή το βραδάκι?

LIDA

Member
Προσωπικά είμαι μέσα, απλά θα πρέπει προφανώς να κανονιστεί Κυριακή, σωστά (πχ 18.12.2011)???

Ας δούμε baba και τις επιθυμίες των άλλων και συναποφασίζουμε!!!!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
εγω θα ειμαι εδω το πολυ μεχρι 24 Δεκεμβριου .. αυτο και το επομενο σκ θα ειμαι σιγουρο εκτος Θεσσαλονικης και ενδεχομενως και το 3μερο 9-11 Δεκεμβριου .. απο εκει και περα ειμαι ολος αυτια :) Μου αρεσει πολυ η προταση του babaduma παντως ..
+1 απο εμενα

alexstef2

Member
Να κάνω μια σκέψη-πρόταση? Μήπως να το βλέπαμε σαν μια ημερήσια εκδρομή με ΙΧ σε κάποιον κοντινό (αλλά ενδιαφέροντα προορισμό), να ξεκινούσαμε πρωί, φαγητό το μεσημέρι κι επιστροφή το βραδάκι?
Νααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Προσωπικά είμαι μέσα, απλά θα πρέπει προφανώς να κανονιστεί Κυριακή, σωστά (πχ 18.12.2011)???

Ας δούμε baba και τις επιθυμίες των άλλων και συναποφασίζουμε!!!!
Λες να το κάνουμε για το χωριό σου? :) Ε, ναι, Κυριακή μάλλον, γιατί ίσως κάποιοι εργάζονται το Σάββατο, να έχουν ψώνια, κλπ.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για ποιο χωριό λέτε;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι την Κυριακή 18/12/11, το πιθανότερο είναι ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, όπως συμβαίνει πάντα την τελευταία Κυριακή του έτους.

Ίσως κάποιοι από εσάς να εργάζονται ή να θέλουν να ψωνίσουν. :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
το 18/12 ακουγεται εξαιρετικο :)
Παιδιά, ο Borealis είπε μετά τις 22 ότι είναι ελεύθερος. Εκτος κι αν πάμε εμείς στην Κοζάνη αφού μου έχετε όρεξη όλοι για σουλάτσο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ θα ανέβω Θεσσαλονίκη πάντως μέσα στο Δεκέμβρη :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom