• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Νέα προσφορά Aegean για Ιταλία

evaggelia

Member
Επόμενο Ταξίδι
ψάχνω προορισμό..
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
καλή επιλογη και αυτη , μονο που αφορα από τον ιουνιο και μετα και οι οι τιμες βγαινουν ιδιες με αιγαιου...το ερωτημα παραμενει...ενα σακυ βενετια αρκει για πρωτη φορα ή θα μείνω....ανικανοποιητη....???

XRISTOS71

Member
καλή επιλογη και αυτη , μονο που αφορα από τον ιουνιο και μετα και οι οι τιμες βγαινουν ιδιες με αιγαιου...το ερωτημα παραμενει...ενα σακυ βενετια αρκει για πρωτη φορα ή θα μείνω....ανικανοποιητη....???

εξαρτάται απο σένα και μόνο :bleh:.

Οσο αφορά το θέμα Βενετία 2 μέρες είναι τζούρα απο καφέ
6 μέρες ειναι πολλές για την τσέπη σου μάλλον ???

το ιδανικό θα ηταν ενα long weekend απο Παρασκευή μέχρι Δευτέρα

evaggelia

Member
Επόμενο Ταξίδι
ψάχνω προορισμό..
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
βενετια

εξαρτάται απο σένα και μόνο :bleh:.

Οσο αφορά το θέμα Βενετία 2 μέρες είναι τζούρα απο καφέ
6 μέρες ειναι πολλές για την τσέπη σου μάλλον ???

το ιδανικό θα ηταν ενα long weekend απο Παρασκευή μέχρι Δευτέρα
σωστά το έθεσες!!! σ ευχαριστω ! όντως η air one πετα πα-σα-κυ-δε από ιουνιο και μετα με 135? με επιστροφή για 2 ατομα:shock: ! μάλλον έφυγα .....:p

ερωτηση κρισεως : μυριζει πολύ η βενετια τον ιουνιο? ή φημες του αντρα μου για να ξενερωσω και να το αποφυγει ? :haha:

XRISTOS71

Member
σωστά το έθεσες!!! σ ευχαριστω ! όντως η air one πετα πα-σα-κυ-δε από ιουνιο και μετα με 135? με επιστροφή για 2 ατομα:shock: ! μάλλον έφυγα .....:p

ερωτηση κρισεως : μυριζει πολύ η βενετια τον ιουνιο? ή φημες του αντρα μου για να ξενερωσω και να το αποφυγει ? :haha:

κλείσε κούκλα μου να πάς με 135 το ζευγάρι και ασε τον άντρα σου μόνο με τις φήμες .
Εκτος αν δεν θέλει να πάει και σου κάνει κουβέντας περί μυρωδιάς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα