Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Jiovanna

Member
Επόμενο Ταξίδι
I am working on it...
Ενημερώνω ότι τελικά η Aegean βάζει απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη - Παρίσι - Θεσσαλονίκη κάθε Κυριακή, Τετάρτη και Παρασκευή, τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο ;)

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Η πτήση μου για Ιούλιο από Θεσσαλονίκη προς Αμστερνταμ ακυρώθηκε και μου την άλλαξαν μέσω Αθηνών.
Μάλλον το δρομολόγιο στματάει;

tatooine

Member
Η πτήση μου για Ιούλιο από Θεσσαλονίκη προς Αμστερνταμ ακυρώθηκε και μου την άλλαξαν μέσω Αθηνών.
Μάλλον το δρομολόγιο στματάει;
Έχουν ακυρώσει όλες τις πτήσεις, φαίνεται πως η πόλη δεν κάνει αυτά τα δρομολόγια βιώσιμα.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Έχουν ακυρώσει όλες τις πτήσεις, φαίνεται πως η πόλη δεν κάνει αυτά τα δρομολόγια βιώσιμα.
Με στέλνουν μέσω Αθηνών απλά με πτήση πολύ πρωινή στις 6πμ και με χαλάει.
Θα μπορούσα να ζητήσω συνδυασμό μέσω Γερμανίας και πτήσεων Aegean & Lufthansa;
Είχα κλεισμένες 2 θέσεις business με το κουπονι της visa 1+1. Αραγε αν ζητησω χρηματα πισω και παω με άλλη εταιρεία (πχ transavia) θα πάρω πίσω το κουπόνι;
Ευχαριστώ.

tatooine

Member
Με στέλνουν μέσω Αθηνών απλά με πτήση πολύ πρωινή στις 6πμ και με χαλάει.
Θα μπορούσα να ζητήσω συνδυασμό μέσω Γερμανίας και πτήσεων Aegean & Lufthansa;
Είχα κλεισμένες 2 θέσεις business με το κουπονι της visa 1+1. Αραγε αν ζητησω χρηματα πισω και παω με άλλη εταιρεία (πχ transavia) θα πάρω πίσω το κουπόνι;
Ευχαριστώ.
Προσωπικά η πολύ πρωινή πτήση δεν με χαλάει καθόλου. Είμαι στον προορισμό μου νωρίς.
Επίσης μέσω Αθηνών τα μίλια που θα κερδίσεις είναι πολλαπλάσια από την απευθείας πτήση.
Θα μπορούσες να ζητήσεις συνδυασμό μέσω Γερμανίας από τη στιγμή που πουλάνε το εισιτήριο στο σαιτ τους. Πρέπει να χειριστείς την συνομιλία σωστά τονίζοντας πως έχεις αυτό το δικαίωμα τονίζοντας πως το ωράριο δεν σε βολεύει.
Μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα πίσω αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το ωράριο και λόγω υπαιτιότητας της εταιρεία να σου επιστραφεί και το κουπόνι πιστεύω.
Για σιγουριά κάλεσε την εταιρεία τονίζοντας τα δικαιώματα σου.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Για σιγουριά κάλεσε την εταιρεία τονίζοντας τα δικαιώματα σου.
Εννοείται θα καλέσω και θα ενημερώσω σχετικά. Απλά ήθελα να πάρω και 1-2 γνώμες για να ξέρω τι μπορώ να ζητήσω.
Το με χαλάει που ανέφερα στο πρωινό ωράριο, αφορα την παρεά μου στο συγκεκριμένο ταξίδι που είναι μεγάλης ηλικίας. Προσωπικά το έχω άνετα και ενίοτε το επιδιώκω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.908
Μέλη
39.611
Νεότερο μέλος
chrisme

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα