Ιταλία Διαμονή στη Ρώμη

Vanessa Roum

Member
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλα τα συγκεκριμένα δεν δέχονται την επιλογή για παιδί!
Εχω ξεψαχνίσει το κέντρο είναι όλα πολύ ακριβά γι αυτά που προσφέρουν. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπορώ να τα περπατήσω όλα από το ξενοδοχείο. Όσο το να είναι καλή η περιοχή (πχ μην πάω στην αντίστοιχη ομόνοια) κ να βολεύει το μετρό. Εφόσον το κέντρο κέντρο το έχω αποκλείσει για οικονομικούς λόγους
Έκλεισα αυτό: StefanoHouseRoma appartamento Fontana di Trevi
Είναι κεντρικό και καλή τιμή

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ναι με αντίτιμο ένα νεφρό και κάτι! Βλέπω παλιές αναρτήσεις με τις τιμές που λένε και παθαίνω !! Εδώ μιλάμε για 1000 για 5 βράδια στα οικονομικότερα σε αυτές τις περιοχές !
Γι αυτό ψάχνω εναλλακτικές λίγο πιο έξω αλλά με καλή διασύνδεση .
Πριν λίγο κοίταξα στη booking βάζοντας bed and breakfast via veneto και βρήκα με 100, 90 και 80 ευρώ τουλάχιστον καμιά δεκαριά. Εκεί είχα μείνει κι εγώ με 90 το δίκλινο τέλη Οκτωβρίου. Είναι καταλύματα που βρίσκονται σε δύο ή τρεις ορόφους πολυκατοικίας με έπιπλα ικεα και βασικό πρωινό,αλλά είναι στους γειτονικούς δρόμους με via veneto

Έκλεισα αυτό: StefanoHouseRoma appartamento Fontana di Trevi
Είναι κεντρικό και καλή τιμή
Το μετρό της Ρώμης είναι τελείως άχρηστο, μόνο για αεροδρόμιο εξυπηρετεί. Με τα λεωφορεία και πόδια! Και το ταξί συμφέρει αρκετα

maria91

Member
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Για 5 μερες στη Ρωμη δε θα βρεις κατι φθηνοτερο ή αν βρεις θα ναι με κοινοχρηστο μπανιο...πας σε μια πολη που χει απο τα πιο ακριβα city tax ανα ημερα οποτε αυτο απο μονο του ανεβαζει τη τιμη κατα πολυ...οποτε οι λυσεις σου ειναι 2...ή τα σκας αν σ αρεσει κατι στο κεντρο κ σου κανει σαν καταλυμα ή βρισκεις ενα αρκετα μακρινο απο το κεντρο κ οτι γλυτωσεις απο τη διαμονη θα το δωσεις στη συγκοινωνια ή στα ταξι...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Συμφωνώ! Κ άντε να το κάνεις μια φορά το 20 λεπτό περπάτημα συνέχεια δεν βγαίνει. Δεν ξέρω κ από περιοχές τι να ψάξω , αυτά τα δύο που ανέφερα (Prati & Appio Latino ) ήταν οι καλύτερες περιπτώσεις που βρήκα σε Airbnb.
θεωρείς ανάμεσα σε αυτές τις δύο που μπορεί να είναι καλύτερα;
Στο Prati γύρω από την Piazza Cavour είναι πολύ βολικά. Σε 10' με τα πόδια είσαι στη Σκαλινάτα. Συνήθως βρίσκεις καλύτερες τιμές.

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
1400 e και δεν έχει διαθεσιμότητα ακριβώς την ημέρα που θέλω 🫣
Καλημέρα σας,

Κοιτάξτε και στην περιοχή του Βατικανού που είχαμε μείνει εμείς Stardust Rome Guest House. Δεν ξέρω βέβαια τώρα τι τιμές παίζουν.
Φιλικό ζευγάρι με παιδί είχαν μείνει στον κεντρικό σταθμό που αν και δεν φημίζεται, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.

Nouli_Vanouli

Member
καλησπερα! θα ταξιδεψουμε Ρωμη με την 3χρονη κορη μας και ψαχνω διαμονη καπου οπου να ειναι ασφαλης περιοχη αλλα και ευκομα προσβασιμη προς κ απο κεντρο. κεντρο ειναι απογορευτικα με 200+/νυχτα. εχω βρει καποια airbnb διπλα σε μετρο στην περιοχη Appio Latino και καποια στην περιοχη βατικανου που μου λενε οτι ειναι 20 λεπτα περπατημα απο Ναβονα και δεν εχει κοντα μετρο αλλα λεωφορεια. που θα ηταν καλυτερα να επικεντρωθω;
To 2019 έμεινα στο Hotel Alexandra στη Via Venetto, δίπλα στη στάση μετρό Barberini. Ήταν πεντακάθαρο, με πολύ ωραίο πρωινό, πολύ οικονομικό απ' ό,τι θυμάμαι και σε πολύ βολική θέση για τις μετακινήσεις. Για ρίξε μια ματιά τι παίζει τώρα με τις τιμές, δεν το έχω παρακολουθήσει από τότε.

nick07

Member
Δεν ρώτησα ποια διαδρομή είναι καλύτερη με καρότσι όμως!
ρωτάω ανθρώπους που υποτίθεται έχουν πάει Ρώμη να μου πουν ποιες περιοχές είναι καλύτερες κ πιο άνετα προσβάσιμες . Τι σχέση έχει το καρότσι κ το παιδί δεν καταλαβαίνω !
Εμάς μας άρεσε πάντα η καροτσαδα και στο εξωτερικό ακόμα περισσότερο!
Αν σας αρεσει το περπατημα και η καροτσαδα, η περιοχη γυρω απο το βατικανο μια χαρα ειναι και η διαδρομη προς το κεντρο της Ρωμης ενδιαφερουσα για περπατημα. Απλα τις ωρες αιχμης υπαρχει συνηθως πολυ κινηση απο/προς το βατικανο επομενως αν δεν εχετε σκοπο να περπατατε δεν θα το προτεινα. Για ταξι στη Ρωμη μονο απο apps (π.χ. freenow) καθως εχω πεσει καμποσες φορες σε ταξι με πειραγμενα ρολογια ή που χρεωναν οτι ηθελαν.
ΥΓ: Αν κλεισεις μερικους μηνες νωριτερα συνηθως βρισκεις και δωματια με ιδιωτικο μπανιο σε κεντρικο σημειο με κοστοε γυρω στα 140-170 ευρω το βραδυ. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον ειναι νορμαλ και κεντρικα.
ΥΓ2: Αν φτανετε μετα τις 6-7 το απογευμα και κλεισετε σε δωματιο χωρις 24ωρη ρεσεψιον, δειτε οτι επιτρεπουν check-in την ωρα αφιξης. Πολλα καταλυματα στη ρωμη ειτε δεν προσφερουν καν checkin μετα απο καποια ωρα ή χρεωνουν μεχρι και 50 ευρω επιπλεον την υπηρεσια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.908
Μέλη
39.611
Νεότερο μέλος
chrisme

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom