Το Μπακού ήταν και στην πρόσφατη προοσφορά -20%:
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/greece-international-promo/
Το Μπακού ήταν και στην πρόσφατη προοσφορά -20%:
Με Transavia πήγα τον Οκτώβριο του 2023 στο Παρίσι. Μια χαράH AEGEAN είχε απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Παρίσι και σταματούσα. στις 30 Σεπτέμβρη. Ηταν Πέμπτη και Δευτέρα. Μήπως θα βάλει αργότερα τις απευθείας
Δες και με Transavia που πετάει απευθείας στο Orly και σίγουρα είναι φθηνότερα. Το Orly είναι πολύ κοντά στο Παρίσι και νομίζω ότι πλέον συνδέεται με το μετρό.
Τα 260€ είναι πολλά ακόμη και με Aegean...
Πήξαμε στη Γερμανία ως συνήθως...Δεν επανέρχονται: CDG,MXP,VCE
Εξαρτάται από τον προορισμό, το κόστος και τις ώρες αναμονής, δεν υπάρχει μια απάντηση σε αυτό.Τι να πω μέσω Αθήνας για μένα είναι ταλαιπωρία.
Για Άμστερνταμ και Παρίσι ας πούμε χίλιες φορές με transavia, δε το συζητώ, ειναι πολύ πιο οικονομική.Και για την transavia δεν γνωρίζω εάν είναι καλή.
Εγώ δεν έχω ταξιδέψει με Transavia στο Παρίσι γιατί δεν το ήξερα καν ότι πετάει εκεί. Πάντως συνάδελφοι μου που πέταξαν ωραία και πολύ οικονομικά έμειναν πολύ ευχαριστημένοι!Για Άμστερνταμ και Παρίσι ας πούμε χίλιες φορές με transavia, δε το συζητώ, ειναι πολύ πιο οικονομική.
Συμφωνώ κι εγώ για το αεροδρόμιο του Orly, βολεύει αρκετά περισσότερο.