• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για αυτο λεω μηπως χτυπησατε καμια σουπερ προσφορα, οπως ειχαν καποια φορα πεταξει απο Αθηνα 90€ εισιτηρια με επιστροφη...
Δεν υπάρχουν πια 90άρια, τα φθηνότερα είναι γύρω στα 115 με Aegean/Air China κι αυτά δεν εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες ούτε στις γιορτές φυσικά. Τα 200 είναι μια πολύ καλή τιμή για την περίοδο του Πάσχα ακόμα κι απ' την Αθήνα.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
North66 said:
Δεν υπάρχουν πια 90άρια, τα φθηνότερα είναι γύρω στα 115 με Aegean/Air China κι αυτά δεν εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες ούτε στις γιορτές φυσικά. Τα 200 είναι μια πολύ καλή τιμή για την περίοδο του Πάσχα ακόμα κι απ' την Αθήνα.
Καιρό έχω να δω τέτοια τιμή. Τον Σεπτέμβρη είχαν πετάξει αυτές τις φοβερές προσφορές κι όχι η Aegean. Το Πάσχα γίνεται λίγο σφαγή για τα αεροπλάνα απο και προς Γερμανία. Αλλα 200€ μου φαίνεται κανονική τιμή κι όχι προσφοράς για αυτο το είπα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντε ρε γαμωτο, επιτελους. Γι αυτο δεν πηγαινα για υπνο. Περιμενα τα οικονομικα αποτελεσματα...

Tasoulis82

New Member
Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο θέμα (πάρα πολλά τα τόπικ κ μπερδεύτηκα), αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω από την Aegean εισιτήρια με prepaid card!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο θέμα (πάρα πολλά τα τόπικ κ μπερδεύτηκα), αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω από την Aegean εισιτήρια με prepaid card!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καλησπέρα! Έχω βγάλει εισιτήρια της Aegean, με prepaid card από το airtickets αρκετές φορές...Για άλλες μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων η από το site της Aegean δεν ξέρω...λογικά το ίδιο θα ισχύει και εκεί. :)

Tasoulis82

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα, στα στοιχεία πληρωμής διαλέγω το mastercard/visa ανάλογα τι είναι η κάρτα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom