Δεν υπάρχουν πια 90άρια, τα φθηνότερα είναι γύρω στα 115 με Aegean/Air China κι αυτά δεν εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες ούτε στις γιορτές φυσικά. Τα 200 είναι μια πολύ καλή τιμή για την περίοδο του Πάσχα ακόμα κι απ' την Αθήνα.Για αυτο λεω μηπως χτυπησατε καμια σουπερ προσφορα, οπως ειχαν καποια φορα πεταξει απο Αθηνα 90€ εισιτηρια με επιστροφη...
Καιρό έχω να δω τέτοια τιμή. Τον Σεπτέμβρη είχαν πετάξει αυτές τις φοβερές προσφορές κι όχι η Aegean. Το Πάσχα γίνεται λίγο σφαγή για τα αεροπλάνα απο και προς Γερμανία. Αλλα 200€ μου φαίνεται κανονική τιμή κι όχι προσφοράς για αυτο το είπα...North66 said:Δεν υπάρχουν πια 90άρια, τα φθηνότερα είναι γύρω στα 115 με Aegean/Air China κι αυτά δεν εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες ούτε στις γιορτές φυσικά. Τα 200 είναι μια πολύ καλή τιμή για την περίοδο του Πάσχα ακόμα κι απ' την Αθήνα.
Καλησπέρα! Έχω βγάλει εισιτήρια της Aegean, με prepaid card από το airtickets αρκετές φορές...Για άλλες μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων η από το site της Aegean δεν ξέρω...λογικά το ίδιο θα ισχύει και εκεί.Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο θέμα (πάρα πολλά τα τόπικ κ μπερδεύτηκα), αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω από την Aegean εισιτήρια με prepaid card!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σωστά!!!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα, στα στοιχεία πληρωμής διαλέγω το mastercard/visa ανάλογα τι είναι η κάρτα?