periigitis
Member
να προσθεσω οτι και απο Ροδο θα πεταει η Α3 για Μοσχα απο το 2013!
έτσιιιιιιιιι!!!!! :xmas_cheesygrin:
να προσθεσω οτι και απο Ροδο θα πεταει η Α3 για Μοσχα απο το 2013!
Athens – Prague Service Increases from 3 weekly (Day 246) to 6 weekly (Day x2) from 20DEC12 to 13JAN13. Operational schedule has been revisedΓια Πραγα εχουν κοπει οι απευθειας πτησεις?
Ξερω και γω τι να σου πω...Αααα!!εισαι ωραιος!!Για τις μερες του Πασχα εψαχνα συγκεκριμενα,μεχρι πριν μια εβδομαδα εμπαινα καθε μερα και μου την εβγαζε κανονικα,εχει λιγες μερες τωρα που ναι μεν εχει πεσει στα 180 ευρω απο 209(πρωτη φορα ταξιδι στο εξωτερικο και επειδη δεν ξερω εχω σαν ταβανι τα 200 κατι,να ανεβω μηπως??),αλλα στο scyscanner που το βλεπω μου βγαζει με μεταβιβαση ειτε Παρισι ειτε Μοναχο και κανει 8 ωρες...να περιμενω μηπως πετυχω καμια προσφορα η να τα κλεισω νωρις εστω με ανταποκριση??
Στην εφαρμογή του FareCompare βλέπω ότι υπάρχουν μόνο δύο φθηνότεροι ναύλοι απ' το €179: €151 και €123 με Α3. Υποθέτοντας ότι δύσκολα θα δώσουν τη χαμηλότερη τιμή μέσα στις γιορτές το πολύ πολύ αν τα κλείσεις τώρα να χάσεις €28 (αν η Α3 δώσει διαθεσιμότητες στο ναύλο €151)....μεχρι πριν μια εβδομαδα εμπαινα καθε μερα και μου την εβγαζε κανονικα,εχει λιγες μερες τωρα που ναι μεν εχει πεσει στα 180 ευρω απο 209(πρωτη φορα ταξιδι στο εξωτερικο και επειδη δεν ξερω εχω σαν ταβανι τα 200 κατι,να ανεβω μηπως??)
Μόνο εγώ βλέπω τις πτήσεις να είναι από Λάρνακα (όπως κανονικά είχε ανακοινωθεί) κι όχι από Αθήνα?Στο site της Aegean βλεπω και Αθηνα-Κιεβο 2 φορες την βδομαδα(Τριτη-Παρασκευη απο Αθηνα και Τεταρτη-Σαββατο απο Κιεβο) απο 5 Απριλιου ..
Οι πτησεις ειναι απο το Zhuliany και οχι απο το Borispol ..