dimivar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Moscow
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Χαλαρωστε,ακομα δεν εχουν αναπροσαρμοστει οι τιμες...οπου να ναι θα φανουν οι κανονικες τιμες,ειναι θεμα προγραμματος
οχι βεβαια!! μα αμα δεις τα μηνυματα μου απο πανω για αυτο χτυπιεμαι και οριομαι!!!κοιταξε με KLM η αν πεταει για αθηνα δεν ειμαι σιγουροσ transavia airlines!!Είναι λογικό η φθηνότερη τιμή Αθήνα - Άμστερνταμ με επιστροφή από τώρα για Νοέμβριο,Δεκέμβριο,Φεβρουάριο να είναι 580 ευρώ;;;
τωρα εβαλα 26-30 δεκεμβριου 1 ατομο για αμστερνταμ μου το βραζει η transavia airlines 152 ευρω πηγαινε-ελα και η KLM 237 ευρω!! οποτε ξεχνα την aegean και επελεξε!!Είναι λογικό η φθηνότερη τιμή Αθήνα - Άμστερνταμ με επιστροφή από τώρα για Νοέμβριο,Δεκέμβριο,Φεβρουάριο να είναι 580 ευρώ;;;
οχι βεβαια!! μα αμα δεις τα μηνυματα μου απο πανω για αυτο χτυπιεμαι και οριομαι!!!κοιταξε με KLM η αν πεταει για αθηνα δεν ειμαι σιγουροσ transavia airlines!!
τωρα εβαλα 26-30 δεκεμβριου 1 ατομο για αμστερνταμ μου το βραζει η transavia airlines 152 ευρω πηγαινε-ελα και η KLM 237 ευρω!! οποτε ξεχνα την aegean και επελεξε!!
Αντε παλι να τ αρμεξουμε!!!τι δεν καταλαβαινετε?ειναι πλασματικες οι τιμες,το επομενο διαστημα θα δειτε τις πραγματικες,οχι αλλο καρβουνοοχι βεβαια!! μα αμα δεις τα μηνυματα μου απο πανω για αυτο χτυπιεμαι και οριομαι!!!κοιταξε με KLM η αν πεταει για αθηνα δεν ειμαι σιγουροσ transavia airlines!!
τωρα εβαλα 26-30 δεκεμβριου 1 ατομο για αμστερνταμ μου το βραζει η transavia airlines 152 ευρω πηγαινε-ελα και η KLM 237 ευρω!! οποτε ξεχνα την aegean και επελεξε!!