bl4ckwar
Member
Μια ερωτηση. Στο εκτυπωμενο εισιτηριο της αεγεαν to barcode-q , δν σκαναρετε και δν βγαινει σωστα. Αν δεν μπορουν να το σκαναρουν υπαρχει αλλος τροπος στο αεροδρομιο να περασουν τα στοιχεια; περα απο τα κιοσκια.
Στο Παρίσι κάποια φορά δεν μπορούσαν να σκανάρουν το barcode και πληκτρολόγησαν (ίσως τον αριθμό εισιτηρίου ή κράτησης) και όλα εντάξει.Μια ερωτηση. Στο εκτυπωμενο εισιτηριο της αεγεαν to barcode-q , δν σκαναρετε και δν βγαινει σωστα. Αν δεν μπορουν να το σκαναρουν υπαρχει αλλος τροπος στο αεροδρομιο να περασουν τα στοιχεια; περα απο τα κιοσκια.
Καλούτσικη τιμή φαίνεται.Προσωπικά 100-120 Ευρώ(με επιστροφή) τα κλείνω αν ταιριάζουν οι ημερομηνίες.΄Οχι με low cost.Απλή μετάβαση, Αθήνα-Ρώμη, ένα Σάββατο πρωί το Σεπτέμβρη, Go Light στα 65 ευρώ, να το κλείσω ή να περιμένω μήπως πέσει κι άλλο η τιμή;
Έχω κλείσει το γυρισμό με Alitalia, με την προσφορά αυτή. Το πήγαινε μου φαίνεται λίγο βάρβαρο στις 5.55 το πρωί, γι'αυτό κοιτάζω aegean που φεύγει 8.50.Καλούτσικη τιμή φαίνεται.Προσωπικά 100-120 Ευρώ(με επιστροφή) τα κλείνω αν ταιριάζουν οι ημερομηνίες.΄Οχι με low cost.
Βέβαια η Alitalia έχει μια προσφορά με 49(απλή μετάβαση) που λήγει σήμερα.Αλλά για πτήσεις μετά τις 12/9.Δές μήπως υπάρχουν εισιτήρια ακόμη και ταιριάζει.
Θα 'θελαΕκεί θα μείνεις;
Χαίρομαι που έκλεισες με την προσφορά της Alitalia για να πάρω την προμήθεια μου (μια που την πόσταρα εγώ).....Έχω κλείσει το γυρισμό με Alitalia, με την προσφορά αυτή. Το πήγαινε μου φαίνεται λίγο βάρβαρο στις 5.55 το πρωί, γι'αυτό κοιτάζω aegean που φεύγει 8.50.
Θα 'θελα
Μέχρι χθες το είχε 77κάτι ευρώ και σήμερα 64κάτι. Κανονικά δεν θα το σκεφτόμουν, αλλά πρόσφατα έκλεισα Βερολίνο με 143 πήγαινε έλα, και 2 βδομάδες μετά το έβαλε στα 99Χαίρομαι που έκλεισες με την προσφορά της Alitalia για να πάρω την προμήθεια μου (μια που την πόσταρα εγώ).....
Τώρα για τρείς ώρες ύπνου και διαφορά 15 Ευρώ(αν δεν έχεις βαλίτσα) εγώ θα τα έδινα..(δεν παίρνω προμήθεια από Aegean...)
΄Ετσι το αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά και διαιτολογικάΜέχρι χθες το είχε 77κάτι ευρώ και σήμερα 64κάτι. Κανονικά δεν θα το σκεφτόμουν, αλλά πρόσφατα έκλεισα Βερολίνο με 143 πήγαινε έλα, και 2 βδομάδες μετά το έβαλε στα 99
Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα
edit: Θα το κλείσω. Πόσο να πέσει ακόμα; 15 ευρώ και αν. Οκ θα στερηθώ 15 ευρώ παγωτά, δεν πειράζει, παχαίνουν κιόλας