fotast
Member
Τα lounge είναι πριν τον έλεγχο.
Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Aegean πάντως μου είπαν μπορω μόνο στο lounge της Aegean να μπω όχι στη Lufthansa . Με το boarding passΔε χρειάζεσαι χρυσή κάρτα. Αν έχεις εισιτήριο business χρησιμοποιήσεις lounge του αεροδρομίου και ας μην είναι της Aegean. Θα σου δώσουν τη σχετική πρόσκληση εισόδου στο lounge στο check-in (αν δε σου δώσουν ζήτα τη).
Ορθα απάντησαν. Δε μπορεις να πας σε άλλο lounge από αυτό στο οποίο σε στέλνουν. Δεν ισχύουν κανόνες της Star Alliance.
Το διατύπωσα λάθος. Προφανώς αν υπάρχει της Aegean θα πας εκεί. Εννοώ ότι αν βρεθείς σε αεροδρόμιο που δεν υπάρχει lounge της Aegean, θα σου δώσουν πρόσκληση για κάποιο δικό τους.
Για το lounge της LH δεν χρειαζεται καμμια πρόσκληση.Δε χρειάζεσαι χρυσή κάρτα. Αν έχεις εισιτήριο business χρησιμοποιήσεις lounge του αεροδρομίου και ας μην είναι της Aegean. Θα σου δώσουν τη σχετική πρόσκληση εισόδου στο lounge στο check-in (αν δε σου δώσουν ζήτα τη).
Θα επιμεινω. Οι απαντησεις north, taver,κ τηλ κεντρου aegean ειναι λαθος.https://www.lufthansa.com/online/my...d=search&p=LH&s=GR&l=en&cid=1000254&p=LH&s=GR
Aν κάποιος επιλέξει ότι έχει business class με Lufthansa και πόλη την Αθήνα σου βγάζει επιλογές και το lounge της Lufthansa αλλά partner lounge της Aegean. Χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίζει τελείως άμεσα ότι μπορείς να πας και στα 2 αλλά στα βγάζει και τα 2 σαν επιλογές
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μπορώ να πάω και στα 2 lounges την ίδια μέρα έτσι; Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός να επιλέξω να μπω μόνο σε 1 από τα 2;Θα επιμεινω. Οι απαντησεις north, taver,κ τηλ κεντρου aegean ειναι λαθος.
Δες στο σαιτ της star alliance πως μπαινεις στα lounges κ απλα χρησιμοποιησε το lounge finder χωρις να βαλεις καμμια καρτα κ θα δεις οτι σου δινει επιλογη κ τα δυο lounges. Αν ταξιδευεις business Aegean πας σε οποιο θες, απλα πραγματα.
Τελος, δεν ειπα τι μου ειπαν, ουτε εκανα καμια υπόθεση θεωρητικη...ειπατην εμπειρία μου. Ταξιδευω business Aegean, χωρις χρυση καρτα της συμμαχιας κ παω στο lounge Lufthansa μονο με το pass. Τι δεν ειναι κατανοητο? Απορω μονο με taver που συναντηθηκαμε κιολας μεσα ενα μεσημερι...
αυτό δεν το έχω κανει και δεν ξερω να σου πω με σιγουριά. στη Ρωμη το κανω συστηματικα στα lounges της Alitalia οταν εχω μακρυ stopover χωρις κανενα μα κανενα θεμα. θεωρητικα ναι, γιατί όχι? παντως το lounge της Lufthansa σε καλυπτει απόλυτα. εχει εφημεριδες, πολυ καλο φαγητό, αφθονη (και τελεια..) μπυρα...για ποιο λογο να πας σε αυτο της Aegean? προσωπικα εχω να μπω σε αυτο της Aegean πανω απο 2 χρονια...δεν μου εχει λειψει καθολου κι απ' οτι ακουω εχει χειροτερεψει κιολας.. εννοειται οτι μιλαμε για πτηση Σενγκεν παντα γιατι αλλιως πας σε αλλο.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μπορώ να πάω και στα 2 lounges την ίδια μέρα έτσι; Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός να επιλέξω να μπω μόνο σε 1 από τα 2;
Ναι για πτήση εσωτερικού είναι κι όλας (Ρόδος). Βέβαια για όσους καπνίζουν στην Aegean έχει και χώρο για καπνιστές ενώ στης lufthansa δεν έχει πχ που είδα... Θα χρησιμοποιήσω και τα 2 σίγουρα γιατί σκέφτομαι να πάω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ 9:30 που είναι η πτήση μου, οπότε έχω πολλές ώρες διαθέσιμες.αυτό δεν το έχω κανει και δεν ξερω να σου πω με σιγουριά. στη Ρωμη το κανω συστηματικα στα lounges της Alitalia οταν εχω μακρυ stopover χωρις κανενα μα κανενα θεμα. θεωρητικα ναι, γιατί όχι? παντως το lounge της Lufthansa σε καλυπτει απόλυτα. εχει εφημεριδες, πολυ καλο φαγητό, αφθονη (και τελεια..) μπυρα...για ποιο λογο να πας σε αυτο της Aegean? προσωπικα εχω να μπω σε αυτο της Aegean πανω απο 2 χρονια...δεν μου εχει λειψει καθολου κι απ' οτι ακουω εχει χειροτερεψει κιολας.. εννοειται οτι μιλαμε για πτηση Σενγκεν παντα γιατι αλλιως πας σε αλλο.
α ένα ένα τα λες κι εσύ..εγω αναφερόμουν σε πτησεις εξωτερικού οπου με σιγουρια ισχυει οτι εγραψα. για πτηση εσωτερικού δεν ξερω. πηγαινε στο lounge και ρωτα, αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Ναι για πτήση εσωτερικού είναι κι όλας (Ρόδος). Βέβαια για όσους καπνίζουν στην Aegean έχει και χώρο για καπνιστές ενώ στης lufthansa δεν έχει πχ που είδα... Θα χρησιμοποιήσω και τα 2 σίγουρα γιατί σκέφτομαι να πάω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ 9:30 που είναι η πτήση μου, οπότε έχω πολλές ώρες διαθέσιμες.