spanagiou
Member
Αγαπητή tzenipan, με έχει ξετρελάνει το ταξίδι σας, οι φωτογραφίες σας, αλλά κυρίως η αφήγησή σου!!! Πολλά μπράβο!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια
Σ'ευχαριστώ πολύ!! Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι, πράγματι...! Μετά την little havana που ηδη έγραψα, έρχεται συνέχεια δυναμική...Αγαπητή tzenipan, με έχει ξετρελάνει το ταξίδι σας, οι φωτογραφίες σας, αλλά κυρίως η αφήγησή σου!!! Πολλά μπράβο!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια
Το budget είναι πολύ πολύ χαμηλό και επειδή θα έχω φορτωμένους χάρτες,το ξενοδοχείο θα έχει και έξω όλο και κάποια μαγαζιά θα έχουν σκέφτομαι τελικά να μη βάλω με τέτοια τιμή,ωραία ιστορία πάντως και κάπως έτσι θα είναι το δικό μας πρόγραμμα άλλα σε εννιά μέρες με δυο μόνο Μαΐάμι.Εντάξει, ήδη σε ζηλεύω!!!! Εμείς αρκεστήκαμε στο free wi-fi γιατί κι εμάς πολλά μας είχαν φανει... Βέβαια 50$ μέσα στα τόσα που θα χαλάσετε δεν είναι και κάτι..δεν μας χρειάστηκε κάπου το 4g , μονο στο Μαιάμι για να καλούμε uber, αλλά όλα τα μαγαζιά έχουν free wi-fi.
Στο Μαιάμι καλύτερα μην νοικιάστετε αμάξι, χρησιμοποιήστε uber, κατέβασε από εδώ την εφαρμογή να δεις πως λειτουργεί. Γλιτώνεις, χρόνο και χρήματα για ενοίκιο, βενζίνη, πάρκινγκ..
Εύχομαι η ζωή σας η ίδια να είναι ένα μακρύ συναρπαστικό ταξίδιΚι εμάς γαμήλιο είναι το ταξίδι, αλλά είπα να μην το αναφέρω...!!!
αγαπητη demie, το εχω γραψει και παραπάνω. woodburry Common Bus ήταν η εταιρεία και κόστιζε 30$ roundtrip(μέσω ιντερνετ αλλιώς 35).Τζένη, να σε ρωτήσω κάτι. Στο woodbury με ποια εταιρία πήγατε, από ποιο site κλείσατε εισιτήρια κ πόσο πληρώσατε; Θα πάει η αδερφή μου κ δυστυχώς εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχαμε πάρει το πούλμαν από το port Authority... είδες για να μην έχω γράψει ταξιδιωτική ιστορία;;; Δε θυμάμαι λεπτομέρειες!!!