Τις ιστορίες για Νέα Υόρκη τις έχεις διαβάσει; Έχω διαβάσει αρκετές και τα μέλη δίνουν πληθώρα πληροφοριών που καλύπτουν όλα σου τα ερωτήματα. Και εδώ https://www.travelstories.gr/community/forums/Βόρεια-Αμερική.20/θα βρεις πολλά σχετικά θέματαΠαιδιά μετά απο αρκετό ψάξιμο στο φορουμ δεν βρήκα κάποια πράγματα που θα ήθελα. Είμαστε 2 άτομα με όχι κ τεράστιο budget. Ηθελα να ρωτήσω.
1) Να πρεοτείνετε κάποια μαγαζάκια για φαγητό και φούρνους αρκεί να είναι σχετικά οικονομικά κ καλά (οτιδήποτε, είτε μπεργκεράδικα , είτε οποιαδήποτε κουζίνα εκτός γκουρμέ), ακόμα και στο Queens που θα μένω ή Μανχάταν.
2) Προτείνετε κάποια ημερίσια εκδρομή και πίσω που ν' αξίζει? Θα μείνουμε 9 νύχτες.
3) Η sightseeing card αξίζει τελικά?
4) Οποιοδήποτε τιπ..
Αν υπάρχει κάποιο άλλο λνκ μ' αυτές τις πληροφορίες που ζητάω παραπέμψτε με please.
Ευχαριστώ!
Καλησπερα,ημουν μαρτιο στη Νεα υορκη,εγω χρησιμοποιησα 10 μερες το new york pass,το πηρα 270 ευρω,η αληθεια ειναι οτι αξιζε παρα πολυ,ειχε τα βασικα μουσεια δωρεαν,ειχε ποδηλατικες ξεναγησεις,ειχε κανονικες ξεναγησεις,εισοδο και στο empire state building αλλα και top of the rock,γενικα αυτο που καταλαβα ας πουμε στο μουσειο μοντερναν τεχνης γουιτνευ,πηγα 6 ταπογευμα και ειχε μια ουρα 500 μετρα,ολοι αυτοι περιμεναν για να μπουν δωρεαν μετα τις 7,ενω με τη καρτα μπαινεις χωρις τετοιες αναμονες,εκει τα κυνηγανε τα free αλλα δεν αξιζει.Επισης μετραει πολυ η βραδυνη κρουζιερα στη υπερλαμπρη νεα υορκη,και ειχα και 10 μερες το κοκκινο λεοφωρειο με απεριοριστη προσβαση,μπορεις να δεις στο site αναλυτικα https://www.newyorkpass.com/?aid=63..._XpfAlBv8LtGw4f7Dn400ZgV5t_88i_QaAhScEALw_wcB¨εχω διαβάσει κάποιες και έχω δει κάποια πράγματα. Απλά ρωτάω για συγκεκριμένα φθηνά μαγαζάκια. Κάποια παιδιά προτειναν ακριβά εστιατόρια. Όσον αφορά την Sightseeing card υπήρχε διαφωνία αν τλκ αξίζει, όπως επίσης και στο mall.
Για τον λόγο κάποιες ιστορές είναι κ παλιές γι' αυτό ξαναρωτάω μήπως έχει παει κάποιος πρόσφατα κ έχει να προτείνει κάτι.
Η δική μου ιστορία είναι πρόσφατη..αναφέρω για την κάρτα,μαγαζιά κτλ..ημερήσια κάναμε στο Σικάγο κ ηταν τελεια¨εχω διαβάσει κάποιες και έχω δει κάποια πράγματα. Απλά ρωτάω για συγκεκριμένα φθηνά μαγαζάκια. Κάποια παιδιά προτειναν ακριβά εστιατόρια. Όσον αφορά την Sightseeing card υπήρχε διαφωνία αν τλκ αξίζει, όπως επίσης και στο mall.
Για τον λόγο κάποιες ιστορές είναι κ παλιές γι' αυτό ξαναρωτάω μήπως έχει παει κάποιος πρόσφατα κ έχει να προτείνει κάτι.
Για το φαι θα βρεις πολλα οικονομικα μπουφετζιδικα,που γεμιζεις το πιατο και το ζυγιζεις,και μετα το μεσημερι καποια απο αυτα εχουν εκπτωση στη μιση τιμη,εγω επελεξα αρκετες φορες τη λυση του σουπερ μαρκετ με τα μαγειρευτα,εξαιρετικα και φθηνα.Απο καντινα εξω δε νομιζω να εντυπωσιαστεις,αν και εφαγα ενα χορταστικο γευμα στο δρομο,αλλα τπτ το ιδιαιτερο.Ασε που τα περισσοτερα δε παιρναν καρτα,εγω 15 μερες δε χρησιμοποιησα καθολου μετρητα.¨εχω διαβάσει κάποιες και έχω δει κάποια πράγματα. Απλά ρωτάω για συγκεκριμένα φθηνά μαγαζάκια. Κάποια παιδιά προτειναν ακριβά εστιατόρια. Όσον αφορά την Sightseeing card υπήρχε διαφωνία αν τλκ αξίζει, όπως επίσης και στο mall.
Επειδή υπάρχουν πολλές μπορείς να βάλεις το link?Για κάρτα το έψαξα κ η explorer αξίζει πολύ..τα δέκα αξιοθεατα
Μπορείς να στείλεις λινκ της ιστορίας γιατί δεν την βρισκω? ΕυχαριστωΗ δική μου ιστορία είναι πρόσφατη..αναφέρω για την κάρτα,μαγαζιά κτλ..ημερήσια κάναμε στο Σικάγο κ ηταν τελεια
New york και το όνειρο έγινε πραγματικότητα..είναι στις ιστοριες της β.αμερικηςΜπορείς να στείλεις λινκ της ιστορίας γιατί δεν την βρισκω? Ευχαριστω