Καλησπέρα εγώ θα πάω 1 Ιανουαρίου.. Πες μας που νομίζεις πως πρέπει να προσέξουμε.. Θα γράψεις την ιστορία σου?
Καλησπέρα εγώ θα πάω 1 Ιανουαρίου.. Πες μας που νομίζεις πως πρέπει να προσέξουμε.. Θα γράψεις την ιστορία σου?
Καλησπέρα Θα γράψω.Καλησπέρα εγώ θα πάω 1 Ιανουαρίου.. Πες μας που νομίζεις πως πρέπει να προσέξουμε.. Θα γράψεις την ιστορία σου?
Καλησπέρα σίγουρα θα πέρασες τέλεια... Ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου... Εγώ θα πάω για 8 μέρες έχω πάρει ήδη την κάρτα με 7 αξιοθέατα.. Είχα γραφτεί κάπου κ μου έκαναν α 20 % έκπτωση οπότε είναι Kalo value for money κ έχω κλείσει εισητηρια για ένα αγώνα nba.. Θα ήθελα να μου προτείνεις ένα τζαζ μπαρ πιστεύω θα είναι ομορφα κ γενικά αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι για φαγητό.. Στα μουσεία πλήρωσες το suggested η 3δωσες ότι ήθελες? Πιστεύεις πως μπορώ να θυσιάσω μια μέρα για Ουάσιγκτον? Η δ θα μου φτάσουν μετά η μέρες για νέα Υόρκη? Το central Park πως το ειδες πόσο χρόνο χρειαστηκες? Ευχαριστώ πολύ!Καλησπέρα Θα γράψω.
Εξαρτάται τι θέλεις να δεις, έχει απόλα. Εγώ πήγα και σε μουσεία και σε παραστάσεις και σε τζαζ μπαρ δεν πήγα σε αγώνες,γύρισα τις γειτονιές. Μετακινείσαι παντού με το μετρό. Πήρα και μερικά ταξί.
Έχει ένα καταπληκτικό και οικονομικό βραζιλιάνικο απέναντι ακριβώς αποτέλεσμα την είσοδο του moma. Νομίζω το έλεγαν fogo.γενικά αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι για φαγητό..
Εγώ ντρεπόμουν να δώσω ελάχιστα, αλλά συνήθως έδινα λιγότερα από το suggested. Σε κάποια μουσεία τις μέρες που έχει δωρεάν είσοδο οι ουρές είναι επικές, π.χ. guggenheim.Στα μουσεία πλήρωσες το suggested η 3δωσες ότι ήθελες?
Εγώ θα έδινα δύο. Με μια διανυκτέρευση, είναι φοβερή πόλη με πολλά αξιοθέατα. Στη νέα Υόρκη σε πέντε μέρες με καλή προετοιμασία βλέπεις αρκετά.Πιστεύεις πως μπορώ να θυσιάσω μια μέρα για Ουάσιγκτον
Ευχαριστώ πολύ!.. Θα το δω αυτό το εστιατόριο... Ναι πράγματι είναι λίγο κάπως να δώσεις 1 η 5 $...Έχει ένα καταπληκτικό και οικονομικό βραζιλιάνικο απέναντι ακριβώς αποτέλεσμα την είσοδο του moma. Νομίζω το έλεγαν fogo.
Εγώ ντρεπόμουν να δώσω ελάχιστα, αλλά συνήθως έδινα λιγότερα από το suggested. Σε κάποια μουσεία τις μέρες που έχει δωρεάν είσοδο οι ουρές είναι επικές, π.χ. guggenheim.
Εγώ θα έδινα δύο. Με μια διανυκτέρευση, είναι φοβερή πόλη με πολλά αξιοθέατα. Στη νέα Υόρκη σε πέντε μέρες με καλή προετοιμασία βλέπεις αρκετά.
Για φαγητο σου συστηνω να πας στο TAO uptown στο μανχαταν, φοβερο ασιατικο εστιατοριο:!Καλησπέρα σίγουρα θα πέρασες τέλεια... Ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου... Εγώ θα πάω για 8 μέρες έχω πάρει ήδη την κάρτα με 7 αξιοθέατα.. Είχα γραφτεί κάπου κ μου έκαναν α 20 % έκπτωση οπότε είναι Kalo value for money κ έχω κλείσει εισητηρια για ένα αγώνα nba.. Θα ήθελα να μου προτείνεις ένα τζαζ μπαρ πιστεύω θα είναι ομορφα κ γενικά αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι για φαγητό.. Στα μουσεία πλήρωσες το suggested η 3δωσες ότι ήθελες? Πιστεύεις πως μπορώ να θυσιάσω μια μέρα για Ουάσιγκτον? Η δ θα μου φτάσουν μετά η μέρες για νέα Υόρκη? Το central Park πως το ειδες πόσο χρόνο χρειαστηκες? Ευχαριστώ πολύ!
Του πατερα σου δεν μπορεις. Ή την δικια σου ή της κοπελας σου (εαν δεχονται χρεωστικη).Μάααλιστα...τους νοιάζει όμως η κάρτα να είναι στο όνομα μου ή μπορώ να χρησιμοποιήσω του πατέρα μου ή την χρεωστική της κοπελας μου?
Έχω στείλει και e-mail αλλά δεν απαντάνε ούτε μέχρι του χρόνου.
Ένιγουεί ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση