Επειδη στην Αμερικη ο τομεας της υγειας ειναι "περιεργος" θα προτεινα να κανετε ασφαλιση. Εγω εκανα το 2016 με τη Mondial για 2 ατομα με 3 βδομαδες παραμονη 45/ατομο. Στα τοσα εξοδα δειχνει πολυ μικρο και σου δινει μια σιγουριαΠαιδιά σκεφτόμαστε να βγάλουμε ταξιδιωτική ασφάλιση? Το προτε'ινετε? Και αν ναι ποια?
Εμεις σε δυο ταξιδια που χρειαστήκαμε ταξιδιωτικη ασφαλιση καναμε στην interamerican.. Γυρω στα 30 ευρω κοστισε και ηταν για 10 μερες το ενα ταξιδι και για 26 το αλλο..Παιδιά σκεφτόμαστε να βγάλουμε ταξιδιωτική ασφάλιση? Το προτε'ινετε? Και αν ναι ποια?
Ευχαριστώ. Κ εγώ εκεί έλεγα να κάνω.Εμεις σε δυο ταξιδια που χρειαστήκαμε ταξιδιωτικη ασφαλιση καναμε στην interamerican.. Γυρω στα 30 ευρω κοστισε και ηταν για 10 μερες το ενα ταξιδι και για 26 το αλλο..
Η ESTA βγαίνει αμέσως και κοστίζει 14 δολλάρια στο επίσημο site.Καλησπέρα. Διάβασα αρκετά παραπάνω. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε κάποιες απορίες που έχω. Θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη 4-15 Οκτωβρίου και βγάλαμε πριν λίγες μέρες τα διαβατήρια μας. Τώρα πρώτα θα κλείσουμε τα αεροπορικά και την διαμονή (μάλλον airbnb) και μετά θα κάνουμε ηλεκτρονικά αίτηση για την ESTA; Πόσος χρόνο θέλει και ποια η διαδικασία αφού κάνεις ηλεκτρονικά (από ότι είδαμε) την αίτηση για την ESTA; Επίσης είδαμε ότι κοστίζει 88 δολάρια ; (αν γνωρίζει κάποιος) ;
γιαυτό και εγώ αναρωτιέμαι..μήπως πρώτα να βγάλουμε ESTA και μετά όλα τα αλλά....αν γίνεται αυτό βολεύειΥποθέτω πρέπει να γίνει πρώτα η ESTA και μετά η αγορά των αεροπορικών διότι υπάρχει πάντα η περίπτωση να φας άκυρο, σωστά?