arabickostas
Member
Αν τα έχεις κάνει όπως λες, άσε τη ταυτότητα σπίτι. Ειναι παντελώς άχρηστη σ αυτό το ταξίδι!!!!Τα γνωριζω αυτα τα εχω κανει. Λεω μηπως θα παιξει ρολο και η ταυτοτητα που ειναι σχετικα παλια.
Αν τα έχεις κάνει όπως λες, άσε τη ταυτότητα σπίτι. Ειναι παντελώς άχρηστη σ αυτό το ταξίδι!!!!Τα γνωριζω αυτα τα εχω κανει. Λεω μηπως θα παιξει ρολο και η ταυτοτητα που ειναι σχετικα παλια.
Είσαι τυχερή,γιατί σήμερα έδωσε λύση το @Boxeraki για την μετακίνηση....Διάβασε αυτό...http://www.travelstories.gr/community/threads/Προσφορά-αυτοκίνητο-Νέα-Υόρκη.54440/Να παραθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τις απορίες μου μιας και πλησιάζει το το Μάιο το ταξίδι μας..
1. Από JFK συμφέρει μέσα, τύπου μετρό ή ταξί? Αν είναι ταξί προτιμότερο πόσο σου παίρνει περίπου για μανχαταν -μη μας πιάσουν και κώτσους! και δίνουμε και tip μήπως στον ταρίφα???
.
Η εβδομαδιαία κάρτα κοστίζει 31$ συν ένα δολάριο για την κάρτα αυτή καθ' αυτή. Για τις επόμενες δύο μέρες βάζεται ένα ποσό στην κάρτα φορτίζοντάς την. Η εβδομαδιαία είναι πολύ καλή λύση. Το μεμονωμένο εισιτήριο κοστίζει 2,75$2.Για να μετακινείσαι στην πόλη βγάζεις κάποια κάρτα ή αγοράζεις εισητήρια ξεχωριστά? Τι συμφέρει πιο πολύ?Υπάρχει κάτι τύπου κάρτα για 5 ή 10 μέρες? Θα μείνουμε 9 βράδια.
Ο περισσότερος κόσμος δεν κατεβαίνει καν στο νησί. Πάντως να ξέρετε ότι έχει πολύ μεγάλη αναμονή και αν είνα κοντά το ταξίδι σας το θεωρώ απίθανο, ακόμα και να θέλετε, να μπορείτε να κλείσετε.4. Στο άγαλμα της ελευθερίας αξίζει να ανέβεις?
Το Сentury 21 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Πολύ καλές τιμές και σχετικά μεγάλη ποικιλία. Από εκεί καναμε κατά βάση τα ψώνια μας. Επίσης, μπορεί να πετύχετε προσφορές πχ σε κάποιο Footlocker. Πχ είχε σε προσφορά Nike Stefan Janovski στα 65$ που στην Ελλάδα πάνε 120αρια στο νερό και στο εκπτωτικό είναι αμφίβολο ότι θα μπορέσεις να βρεις συγκεκριμένο προϊόν. Πήγαμε στο Jersey Gardens που είναι δίπλα στο Newark. Είναι νομίζω μια καλή επιλογή ιδιαίτερα για την ημέρα της αναχώρησης. Εμείς πετούσαμε 9 το βράδυ.5. Σε ποιό πολυκατάστημα αξίζει να πας και να ψωνίσεις από τα εκπτωτικά?Αξίζει να βγεις σε αυτό που είναι εκτός πόλης ή και αυτά μέσα σε καλύπτουν?
Αυτές για την ώρα,ελπίζω οι έμπειροι να με διαφωτίσουν..