karfitsa
Member
Και η τουρκικη δινει 2 βαλιτσες.μου κανες ρην καρδια τελεια τωρα!!!! εχει ενα καλο.δινει 2 βαλιτσες από 23 κιλα
Και η τουρκικη δινει 2 βαλιτσες.μου κανες ρην καρδια τελεια τωρα!!!! εχει ενα καλο.δινει 2 βαλιτσες από 23 κιλα
642 ευρω....προς τι το τοσο κακο δηλαδή θα πεσει το αεροπλανο????Απίστευτο που κλείσατε με τις Ουκρανικές για JFK. Πόσο τα κλείσατε βρε σεις ;;;
φευγουμε 26 δεκεμβριου! και γυρναμε 7 ιανουαριου..τα κλισαμε πριν ένα μηνα...ισως και όχι?380?Όχι βρε συ. Απλά πως και δεν πήγατε με air france swiss ή lufthansa.
Ίσως να πηγαίνατε και με κάνα 380.
είναι το πρωτο ταξιδι που το κανουμε μονες,σιγουρα στο επομενο πιο προσεκτικα...Ενδεικτικα και μονο οι τουρκοι πουλανε εκεινες τις μερες πανω κατω 656 και η Swiss (με διανυκτ.) 631. Λιγη προσοχη δεν βλαπτει. Το αεροπλανο δεν πεφτει αλλα πολλα αλλα συμβαινουν τα οποια πρεπει να τα λαμβανουμε υποψη οταν κλεινουμε. Απο απλη ελλειψη ανεσης ως βλαβη που μπορει να οδηγησει σε απροβλεπτες καθυστερησεις, ταλαιπωρια.
Εννοει τυπο αεροπλανου,οχι τιμηΑπο Θεσσαλονικη πετας;φευγουμε 26 δεκεμβριου! και γυρναμε 7 ιανουαριου..τα κλισαμε πριν ένα μηνα...ισως και όχι?380?
ειμαι αρκετα ασχετη απ οτι καταλαβαινεις!Εννοει τυπο αεροπλανου,οχι τιμηΑπο Θεσσαλονικη πετας;
Ολοι ασχετοι ειμασταν στην αρχη....stay tuned και θα μαθεις πολλαειμαι αρκετα ασχετη απ οτι καταλαβαινεις!