Εγώ θα την κάνω για Washington 28-29 Δεκέμβρη. Ελπίζω να μην έχει καμια κακοκαιρία και αποκλειστούμε και κάνουμε αλλαγή χρόνου εκεί... 100 χρόνια μπροστά είναι αυτοί δεν νομίζω να κολλήσουν τα πάντα και να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσω NY...
100 χρόνια μπροστά βέβαια είναι και οι τυφώνες, χιονοπτώσεις και κακοκαιρία!Εγώ θα την κάνω για Washington 28-29 Δεκέμβρη. Ελπίζω να μην έχει καμια κακοκαιρία και αποκλειστούμε και κάνουμε αλλαγή χρόνου εκεί... 100 χρόνια μπροστά είναι αυτοί δεν νομίζω να κολλήσουν τα πάντα και να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσω NY...
Σωστά μπροστά στη δύναμη της φύσης δεν υπάρχει τίποτα άλλο...100 χρόνια μπροστά βέβαια είναι και οι τυφώνες, χιονοπτώσεις και κακοκαιρία!
Αν δεις τι έκανε πέρυσι, θα καταλάβεις..
Προτείνω:4. Διαβατήριο, esta και ξενοδοχείο θα τα κλείσω πιο μετά, δεν πιστευω να υπάρχει κάποιο θέμα και να ξεμείνω με τα εισιτήρια (το αγόρι μου είναι σε σώμα ασφαλείας, αν γνωρίζει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο)
Που να τρεξεις;...ηλεκτρονικα γινεται.Συνηθως παιρνεις απαντηση απο 10-30 λεπτα εως μετα απο 2 μερες.Το συνηθεστερο ειναι αμεσα.Ζητήσανε... Εγώ δεν έχω, οπότε Δευτέρα τρέχω...