Christinaaa
Member
Το ΕΣΤΑ ξέρω ότι γίνεται ηλεκτρονικά, για το διαβατήριο λέω! Πρώτη φορά θα μου χρειαστεί, πες μου ότι γίνεται κι αυτό ηλεκτρονικά να τρελαθώ!
Οχι,βεβαια.Μια εβδομαδα νομιζω...Το ΕΣΤΑ ξέρω ότι γίνεται ηλεκτρονικά, για το διαβατήριο λέω! Πρώτη φορά θα μου χρειαστεί, πες μου ότι γίνεται κι αυτό ηλεκτρονικά να τρελαθώ!
Κατ'αρχην,μηπως ειναι καλυτερα να συμπληρωσεις την αιτηση στα ελληνικα;(αν ειναι η βασικη σου γλωσσα)Η επιλογη της γλωσσας ειναι στο πανω μερος της πρωτης σελιδας.Καλησπέρα! Κατά την συμπλήρωση της Εστα, στην ερώτηση Is your travel to the US occurring in transit to another country?, εγώ που ταξιδεύω με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εταιρείες, μέσω ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ, τι απαντάω;
το διαβατηριο,ποτε θα το παρεις;Ναι, ναι, έχεις δίκιο, αυτό που λες εννοεί, το έψαξα. Έτοιμη η esta, εκτυπωμένη!
Οπλισου με θαρρος και προσευχη. Βαθμολογοα επιβατων για υπηρεσιες σχεδον στη βαση. Αεροσκαφη 20ετιας και βαλε. Το νεοτερο 22+...τετοια εποχη να πετας μακρυνα με ουκρανους θελει θαρρος..πεταμε με την Ukraine international από ελ βελ για κιεβο και από εκει jfk.
γνωριζει κανεις αυτή την αεροπορικη που βρηκα θεεεεε να παω αμερικα?
μου κανες ρην καρδια τελεια τωρα!!!! εχει ενα καλο.δινει 2 βαλιτσες από 23 κιλαΟπλισου με θαρρος και προσευχη. Βαθμολογοα επιβατων για υπηρεσιες σχεδον στη βαση. Αεροσκαφη 20ετιας και βαλε. Το νεοτερο 22+...τετοια εποχη να πετας μακρυνα με ουκρανους θελει θαρρος..