• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τη ΝΕΑ Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια του TravelStories!

Μπορείτε να τη βρείτε στο ίδιο σημείο, κάνοντας κλικ στο κουμπάκι "TravelPedia" από το μενού επάνω.

Η νέα εγκυκλοπαίδεια έχει στηθεί με σκοπό να παρουσιάσει το πολύ πλούσιο περιεχόμενο του Travelstories με τον καλύτερο τρόπο! Εργάστηκαν γι'αυτή πολλά άτομα, και πρέπει να τους ευχαριστήσω:

- Τον lthanos που για μια ακόμη φορά συμβάλλει οικονομικά για την ανάπτυξη του εργαλείου
- Τον spor_os, την dorotija και την getxowoman για την πολύτιμη βοήθειά τους στο στήσιμο του υλικού
- Και φυσικά τα άτομα που έχουν γράψει τα κείμενα, την ΕΡΣΗ, τη StellAnna, τον Traveller, τη getxowoman, ενώ θα δείτε και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που αφορά την Κύπρο, γραμμένο από τον kalspiros!!

Στα φόρουμ μέσα πλέον υπάρχει και ένα υπο-φόρουμ στην καρτέλα της travelpedia που μπορείτε κι'εσείς να υποβάλλετε τα δικά σας κείμενα για να προστεθούν στην εγκυκλοπαίδεια. Τα κείμενα που γράφετε σε αυτό το φόρουμ θα είναι ορατά μόνο στο μέλος που τα γράφει και στους αρμόδιους διαχειριστές, οι οποίοι θα εγκρίνουν το κείμενο πριν το δημοσιεύσουν στην εγκυκλοπαίδεια!! Επομένως ήρθε η ώρα να βοηθήσετε κι'εσείς να κάνουμε την Εγκυκλοπαίδεια ακόμα μεγαλύτερη! ΠΡΟΣΟΧΗ στην υποβολή κειμένων θα βάζετε μόνο ΔΙΚΑ σας κείμενα, ποτέ κείμενα αντεγραμμένα από άλλες σελίδες.

:)

ΥΓ. Όπως όλα τα καινούρια πράγματα, ενδέχεται να υπάρχουν μικροπροβλήματα στο νέο εργαλείο. Ότι παρατηρήσετε το αναφέρετε εδώ για να το φτιάχνουμε. ;)

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
αααααααα!!!! πολύ ωραίο!!!!!! μπράβο παιδιά και ευχαριστούμε.
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Πώς μπόρω να πρότείνω κι εγω κάποια αξιοθέατα μιας και τα έχω και φρέσκά? που πάω για να σας τα στείλω?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πας στην κεντρική σελίδα των φόρουμ (κουμπί FORUM πάνω), διαλέγεις την καρτέλα που λέει TravelPedia και εκεί θα δεις από κάτω μια ενότητα που αφορά την υποβολή άρθρων. Πας εκεί και τα γράφεις.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Δεν ξέρω αν το έκανα σωστά αλλά έβαλα κάποιές πληρόφορίες για αξιοθέατα στη Ρωμη που νομίζω οτι αξίζει να τα επισκεφθει κανείς!!!!!
αν χρειάζεται κατι αλλαγη ή διόρθωση ή κάτι να προσθέσετε....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μια χαρά το έκανες, το μόνο που βλέπω ότι έβαλες και δεύτερη φορά ένα τμήμα του κειμένου σα δεύτερο θέμα, φαντάζομαι ότι αυτό δεν το λαμβάνω υπόψιν ε;

Ευχαριστούμε είναι πολύ χρήσιμα τα κείμενα, θα προστεθούν σύντομα!!

Εννοείται φυσικά ότι προσθέτουμε μόνο δικά μας κείμενα και όχι κείμενα που έχουμε βρει στο internet κλπ. :)

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
ναι μην το λάβεις υπ΄όψιν.αυτά είναι τμήματα απο διάφορους 1)ταξιδιωτικούς όδηγούς,2)και στο ιντερνετ και 3)σε εγκυκλοπαίδια.απλά ένωσα απο όλα αυτά τα ενδιαφέροντα κομμάτια (κατα τη γνώμη μου)και αφαίρεσα άλλα. πχ. για τα λουτρά καρακάλλα είναι μια πρόταση απο εδω μια απο εκει και φτιάχτικάν τα κειμενάκια.αυτο θεωρήτε δικο μου?
Αλλωστε δεν πρόκειτε να τα βρείς πουθενα έτσι γραμμένα.

dmdoc

Member
Προσπαθώντας να ανατρέξω στις πληροφορίες για Λονδίνο δέχομαι το παρακάτω μήνυμα
Δεν δημοσιεύτηκε μήνυμα σε αυτό το forum τίς τελευταίες 1 ημέρες.
Χρησιμοποιήστε τίς παρακάτω επιλογές για να βρείτε παλαιότερα μηνύματα.

χωρίς να υπάρχουν επιλογές.Επίσης το ίδιο μήνυμα δέχομαι ψάχνοντας τις πρόσφατες πληροφορίες της joela για Ρώμη.Τι κάνω λάθος;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προσπαθώντας να ανατρέξω στις πληροφορίες για Λονδίνο δέχομαι το παρακάτω μήνυμα
Δεν δημοσιεύτηκε μήνυμα σε αυτό το forum τίς τελευταίες 1 ημέρες.
Χρησιμοποιήστε τίς παρακάτω επιλογές για να βρείτε παλαιότερα μηνύματα.
Δεν κατάλαβα τίποτα. Σε ποια σελίδα ακριβώς πήγες και σου βγαίνει αυτό το μήνυμα;

χωρίς να υπάρχουν επιλογές.Επίσης το ίδιο μήνυμα δέχομαι ψάχνοντας τις πρόσφατες πληροφορίες της joela για Ρώμη.Τι κάνω λάθος;
Ποιες πρόσφατες πληροφορίες για τη Ρώμη; αυτές τις έχει υποβάλλει στην αντίστοιχη ενότητα για έκριση, και θα δημοσιευθούν εν καιρώ, δεν μπορείς να τις δεις αυτή τη στιγμή εσύ ούτε κανένα άλλο μέλος.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μπράβο σας παιδιά! Πολύ καλή δουλειά! Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός με ένα κλικ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αντέγραψέ μου το link της σελίδας στην οποία έχεις το προβλημα σε παρακαλώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom