• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ κάνοντας κλικ στα 2 λινκ που δίνεις βλέπω κανονικότατα τις σελίδες που πρέπει. Το δοκίμασα και ως απλό μέλος, και ως guest, και πάλι λειτουργεί κανονικά.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όλο και πιο όμορφοι και πιο χρηστικοί, γινόμαστε !:clap:

Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους σας !:grouphug:

getxowoman

Member
Λοιπον, ειναι πραγματικα πολυ ομορφη η νεα Travelpedia! Και δυστηχως ειναι ''ξεσηκωτικη''!!!!

Def μπραβο στο κουραγιο σου να εμπλουτιζεις και να καλυτερευεις το σαιτ!

Kalspiros καταπληκτικη δουλεια! Μου αρεσε η λεξη σπιτουθκια! Μπραβο!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό που λέει ο dmdoc μου το παρουσίασε και εμένα σε κάποια επιλογή (δε θυμάμαι ποιά, νομίζω στη Λισάβώνα) όταν πάτησα την επιλογή "συνέχεια". Γυρίζοντας πίσω και πατώντας πάνω στον τίτλο του θέματος, μου έδειξε κανονικά το περιεχόμενο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό που λέει ο dmdoc μου το παρουσίασε και εμένα σε κάποια επιλογή (δε θυμάμαι ποιά, νομίζω στη Λισάβώνα) όταν πάτησα την επιλογή "συνέχεια". Γυρίζοντας πίσω και πατώντας πάνω στον τίτλο του θέματος, μου έδειξε κανονικά το περιεχόμενο.
Ok αυτό που λες να το κοιτάξω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο dmdoc. ;)

Θυμάσαι ποιο ήταν το θέμα;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ok αυτό που λες να το κοιτάξω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο dmdoc. ;)

Θυμάσαι ποιο ήταν το θέμα;

Δε θυμάμαι ποιό ήταν, αλλά δοκίμασα πάλι στη σελίδα της Λισαβώνας και όταν πατάω "φαγητό" ή "τι θα δω" βγάζει μήνυμα Sorry no results were found based on your search.

πχ.
Λισσαβώνα - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Αν γυρίσω πίσω και πατήσω την επικεφαλίδα του κεφαλαίου βλέπω κανονικά τα περιεχόμενα
πχ
http://www.travelstories.gr/%EB%E9%...EF-chiad%EF-%EA%E1%E9-%F4%E7-bairro-alto.html

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ anny κατάλαβα πού είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσω τώρα, χίλια ευχαριστώ. :)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
η καινούρια travelpedia είναι σαφώς πιο φιλική και καλοφτιαγμένη από την προηγούμενη! πλέον μοιάζει με ανοιχτή εφημερίδα με θέμα τον εκάστοτε προορισμό! συγχαρητήρια def, συγχαρητήρια σε όλους! (να σου στείλω φωτό για την κάθε Κυπριακή διαδρομή?:D:roll::D)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Λοιπόν το πρόβλημα τώρα πρέπει να διορθώθηκε. ;)

Αν εννοείς ότι λύθηκε αυτό που ανέφερα, δεν έχει λυθεί ακριβώς.
Δε βγάζει μεν το μήνυμα "Sorry no results.....", αλλά δεν προχωράει και παραμέσα. Μόνο πατώντας την επικεφαλίδα δίνει τις πληροφορίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom