• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέα Λειτουργία: Άλμπουμς Μελών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πάνω πάνω στη σελίδα που σου ανοίγει μετά έχει ένα κουμπί που λέει "ανέβασμα αρχείου".

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εκείνα τα άλμπουμ που είχαμε στην προηγούμενη έκδοση του σάιτ , τι απέγιναν;

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τα κλάψαμε στην μεταφορά. ;p
Καλά να πάθω, ούτε αντίγραφο δεν είχα κρατήσει από κάποια σκίτσα....
Ήμουν σίγουρος οτι τα είχα παρκάρει σε ασφαλές μέρος.
Φτουυυυ...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μην ανησυχείς, έχω backup όλου του site και κάπου εκεί θα είναι και αυτά, αν θέλεις να ψάξω να τα βρω, θα χρειαστεί μια περίοδος ανασκαφής, αλλά θα τα βρω (πιο γρήγορα από το γήπεδο της ΑΕΚ)

:)

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μην ανησυχείς, έχω backup όλου του site και κάπου εκεί θα είναι και αυτά, αν θέλεις να ψάξω να τα βρω, θα χρειαστεί μια περίοδος ανασκαφής, αλλά θα τα βρω (πιο γρήγορα από το γήπεδο της ΑΕΚ)

:)
Ευχαριστώ Def . Μη βιαστείς.
Θα τα χρειαστώ στους πανηγυρισμούς μας, για τον τίτλο του πρωταθλητή του 2015-16.
Μου τα ζητησαν να τα προβάλλουν τα ματριξ του νέου μας γηπέδου ( Βασικά δεν θα ναι ακριβώς μάτριξ, αλλά ψηφιακός τρούλος )

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλά να πάθω, ούτε αντίγραφο δεν είχα κρατήσει από κάποια σκίτσα....
Ήμουν σίγουρος οτι τα είχα παρκάρει σε ασφαλές μέρος.
Φτουυυυ...
ουτε εγω ουτε εγω...παει χαθηκαν...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχω και εγώ κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα άλμπουμς...
1) Οι φωτογραφίες μας σορτάρονται σύμφωνα με την ονομασία τους ή σύμφωνα με τη σειρά που τις ανεβάζουμε;;
2) Επειδή σε ένα άλμπουμ μου τις ανέβασα χωρίς κάποια λογική σειρά, μιας και είναι φωτό του ίδιου προορισμού αλλά από διαφορετικές επισκέψεις μου εκεί, υπάρχει κάπου η δυνατοτήτα να μπορώ να τις τοποθετήσω εγώ με τη σειρά που θέλω, σύροντας τες ας πούμε;;
3) Αν δεν υπάρχει η παραπάνω δυνατότητα, είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο;; Εντάξει, αν χρειάζονται ατέλειωτες σειρές κώδικα πάω πάσο, μπορώ να ζήσω και έτσι, αλλά αν είναι ευκολάκι θα με διευκόλυνε απίστευτα πολύ...
4) Τα άλμπουμς που έφτιαξα ήταν άλμπουμς που είχα και πριν την αλλαγή, οι φωτό των οποίων περιλαμβάνονταν σε ταξιδιωτικές ιστορίες μου. Θα μπορούσε να μου ανοίξει η επεξεργασία για κάποιες ώρες ώστε να μπορέσω να τις τοποθετήσω πάλι στις ιστορίες μου για να μην μου είναι λειψές;;

Αυτά νομίζω!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
1) Δε τόχω ψάξει αλλά υποθέτω είναι εύκολο να το δούμε κοιτώντας κάποια albums ή κάνοντας μια δοκιμή.​
2) όχι​
3) Βασικά η λειτουργικότητα που έχουμε στα άλμπουμς τώρα θα αντικατασταθεί με μια καινούρια γκάλερυ που έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες, οπότε δεν έχει νόημα να πειράξουμε την υφιστάμενη. Υπολογίζω τη νέα γκάλερυ να είναι έτοιμη σε κανα μήνα - δύο.​
4) Η επεξεργασία δε μπορεί να ανοίξει για συγκεκριμένα μέλη - θα κοιτάξω μήπως ανοίξω την επεξεργασία συνολικά για λίγο να κάνεις τις αλλαγές που θες. Σφύρα με ένα pm όταν θάχεις χρόνο να το κάνω.​

Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρο Ελλάδας... το 1980!
Όταν προσπαθησα να ανεβασω στην gallery μου βγαζει να συνδεθω, ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος, και οταν το κανω αυτο μου λεει ''Invalid login. Please check your username and password, or register.''[/quote]

Επειδή αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έβγαλες κάποια άκρη, να μου πεις κι εμένα τι να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρο Ελλάδας... το 1980!
Όταν προσπαθησα να ανεβασω στην gallery μου βγαζει να συνδεθω, ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος, και οταν το κανω αυτο μου λεει ''Invalid login. Please check your username and password, or register.''
Επειδή αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έβγαλες κάποια άκρη, να μου πεις κι εμένα τι να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote]

Χμμμμ Κάτι έγινε λάθος. Τέλος πάντων το ερώτημα απευθύνεται στον jimp, αλλά και σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά ξεχάστε τη γκάλερυ. Χρησιμοποιήστε τα Άλμπουμς Μελών.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom