• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέα Λειτουργία: Άλμπουμς Μελών

jimp

Member
Ναι βρε το ξερω, απλα λεω μηπως εννοουσε ο maltakias να ανεβαινουν ταυτοχρονα ολες μαζι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άντε πάλι, μα τι θα πει "να ανεβαίνουν όλες μαζί" ; τι θα έκανε δηλαδή το εργαλείο που τώρα δεν κάνει;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Άντε πάλι, μα τι θα πει "να ανεβαίνουν όλες μαζί" ; τι θα έκανε δηλαδή το εργαλείο που τώρα δεν κάνει;
Ελα αστα αυτά τωρα απλά τσιγκουνευτηκες να αγοράσεις το πολυεργαλείο που θα τις ανέβαζε ολες μαζί :haha: :haha:

jimp

Member
Def εγραψε ο maltakias να δοκιμασω αν ανεβαινουν 5-6 μαζι και λεω μηπως νομιζε οτι ανεβαινουν ταυτοχρονα. Αυτο και τιποτα αλλο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν νόμιζα τίποτα.Θέλω μόνο να ξέρω αν ανεβαίνουν πολλές φωτογραφίες μαζί,γιατί εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.Θα δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ αν βρεθώ στο PC μου και θα δω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι ναι ανεβαίνουν :)

Αν κάπου ζοριστείς μου λες.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
.... ένα αυτοματοποιημένο resize θα ήταν ιδανική λύση,αν βέβαια μπορεί να υλοποιηθεί.
Έναν απλό τρόπο για μαζικό resize που χρησιμοποιώ (σε windows XP ή 7) είναι να μαρκάρω τις φωτογραφίες και με δεξί πλήκτρο --> αποστολή προς --> παραλήπτης αλληλογραφίας προσποιούμαι ότι τις στέλνω email. Αμέσως με ρωτάει εάν θέλω να τις συμπιέσει. Δίνω τα pixels που θέλω και τις μετατρέπει ταχύτατα ως συνημμένα αρχεία στο email που ανοίγει. Αντί να τις στείλεις τις κάνεις αντιγραφή όπου θες. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω εάν πρόκειται για procedure των windows ή του outlook. Πάντως είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αυτο το χωρις ορια μ αρεσε!!!! :p

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Def, μπορούμε να πάρουμε φωτο από τη γκάλερι και να τις βάλουμε σε άλμπουμ;
Εννοώ με κάποιου είδους σύνδεση, όχι κατέβασμα και ανέβασμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα δυστυχώς.

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Ελπίζω να μην κάνω καμιά χοντρή βλακεία και εκτίθεμαι αλλά πως μπορώ να προσθέσω νέες φωτο σε ένα άλπουμ? Πατάω προσθαφαίρεση Φωτογραφιών αλλά μετά????

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα