• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέα Λειτουργία: Άλμπουμς Μελών

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να την ξεχασουμε τη gallery. Ολες τις φωτο που εχουμε ενεβασει εκει με κοπο και συναισθηματικο δεσιμο :) τοσα χρονια μπορουμε να τις μεταφερουμε στα Αλμπουμς μελων ή τις ξεχναμε? Δεν το λεω με εκβιαστικο τονο αλλα εγω προσωπικα σκεφτομαι να τις διαγραψω καθως δε μου βγαζει νοημα ολο αυτο το μπερδεμα

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Χμμ. Επιλογη διαγραφης δεν υπαρχει πια?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να την ξεχασουμε τη gallery. Ολες τις φωτο που εχουμε ενεβασει εκει με κοπο και συναισθηματικο δεσιμο :) τοσα χρονια μπορουμε να τις μεταφερουμε στα Αλμπουμς μελων ή τις ξεχναμε? Δεν το λεω με εκβιαστικο τονο αλλα εγω προσωπικα σκεφτομαι να τις διαγραψω καθως δε μου βγαζει νοημα ολο αυτο το μπερδεμα
Δυνατότητα διαγραφής δεν υπάρχει ούτε υπήρχε ποτέ.

Αν παρακολουθούσες γενικά τις συζητήσεις για τη νέα μορφή του site, θα έβλεπες ότι το πλάνο είναι να μεταφερθούν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες σε ένα καινούριο σύστημα. Το οποίο απλά ακόμα δεν είναι έτοιμο. Όταν θα υπάρχουν νέα θα σας ενημερώσω επ'αυτού.

Γι'αυτό και η παλιά γκάλερυ δεν "φαγώθηκε". Εξάλλου όλες οι φωτογραφίες της ειναι εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με το login των μελών. Αν αυτό δε σου αρέσει ή δε σε καλύπτει ή δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας πάλι, στείλε μου ένα πμ και ευχαρίστως να διαγράψω όλες τις φωτογραφίες σου μαζί με το λογαριασμό σου.

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Λυπαμαι πολυ και δεν κατανοω την επιθετικοτητα σου. Οι φωτο ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του καθενος και ειναι δικαιωμα του να διαγραφει οποιες θελει και οποτε θελει. Και δεν ειναι υποχρεωση μας να παρακολουθουμε τα παντα στο φορουμ. Συγνωμη αν γι αυτο γινομαστε κουραστικοι ή αν δυσκολευεσαι να διαχειριστεις μονος τον ογκο του φορουμ. Δε φταιμε ομως ουτε εμεις. Θα αναμεινω την ολοκληρωση της μεταβασης στο νεο συστημα ελπιζοντας τα σχόλιά μας να ληφθουν ως προτασεις βελτιωσης και οχι αντιπαλοτητας με ολους εμας που στελεχωνουμε αυτο το χωρο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καμία επιθετικότητα, απαντάω σε αυτά που γράφεις στο φόρουμ. Στο άλλο τόπικ έγραψες ότι θες να αποχωρήσεις με τα χάλια που έχει το σάιτ, και εδώ ότι θες να διαγράψεις τις φωτογραφίες σου. Σε ενημερώνω λοιπόν ότι μπορώ να σε διευκολύνω και στα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα. :)

Όπως έχω ξαναγράψει, όλες οι προτάσεις που δε συνοδεύονται από απειλές αποχωρήσεων, μπινελίκια, και προσβλητικά σχόλια, λαμβάνονται υπόψιν.

Αυτά και ότι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προστέθηκε η δυνατότητα διαγραφής φωτογραφιών στη Gallery, πάει αυτό. :)

Τώρα θα ήθελα μια εξήγησή σου γι'αυτό:
Να Δεν το λεω με εκβιαστικο τονο αλλα εγω προσωπικα σκεφτομαι να τις διαγραψω καθως δε μου βγαζει νοημα ολο αυτο το μπερδεμα
Σε ποιο μπέρδεμα αναφέρεσαι, για να λυθεί και αυτό.

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το μπερδεμα με τα 2 ειδη galleries. Την παλια με την καινουρια (Αλμπουμ χρηστων). Μην το κανουμε complicated. Ελπιζω στο μελλον να μας δοθει η δυνατοτητα μεταβασης και μεταφορας των φωτο μιας και η παλια θα εγκαταλειφθει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν κάνουμε τίποτα complicated προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς για να το λύσω.

Πάμε λοιπόν: το μπέρδεμα, όπως το αποκαλείς, δεν ειναι κάτι καινούριο, την κεντρική γκάλερυ την είχαμε και πριν, όπως είχαμε και προσωπικά άλμπουμς, άρα καμία διαφορά εδώ.

Εξακολουθώ λοιπόν να μη βγάζω νόημα από την πρότασή σου περί μπερδέματος.

Για το άλλο θέμα έχω απαντήσει, γενικά η πρόθεσή μου είναι να έχουμε ένα χώρο για τις φωτογραφίες μας, και με πιο όμορφη παρουσίαση αλλά και με περισσότερες δυνατότητες για τα μέλη. Το "μανίκι" ας πούμε αυτή τη στιγμή είναι η μεταφορά των εικόνων από την κεντρική γκάλερυ στο νέο σύστημα, εκεί έχει κολλήσει το πράγμα. :)

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αναμενουμε εναγωνιως το "μανικι" ή "μπερδεμα" ή οπως το ονομαζει ο καθενας να λυθει και να απολαμβανουμε μια νεα χρηστικη user gallery

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν είναι το ίδιο πράγμα όμως. Το ξαναγράφω γιατί φαίνεται δεν έγινε αντιληπτό την πρώτη φορά.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς ότι είχαμε και πριν, μια κεντρική γκάλερυ και τα προσωπικά άλμπουμς. Τα ίδια πράγματα ακριβώς είχαμε και πριν. Κανένα μπέρδεμα δεν υφίσταται λοιπόν, ή αν η παραπάνω κατάσταση θεωρείται μπέρδεμα, τότε 100% υπήρχε και πριν.

Αυτά και προχωρούμε :)

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ανεφερες διαδικασια μεταφορας απο την παλια gallery στη νέα, σωστα? Να την αναμενουμε?
Επισης μια βοηθεια στο πως διαγραφουμε φωτο γιατι δε βλεπω καποια επιλογη. Αν και νομιζω θα κανω ξεκαθαρισμα οταν θα καταφερω να τις εχω οργανωμενες στη νεα gallery

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν υπάρχει "νέα γκάλερυ" στο σάιτ αυτή τη στιγμή. Λέω, ότι το πλάνο είναι να συνενωθούν τα δύο συστήματα που έχουμε σε ένα καινούριο, και να μεταφερθούν όλες οι φωτογραφίες - και εκεί είναι η δυσκολία του εγχειρήματος. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ούτε εκτίμηση για το πότε θα έχουμε κάτι καινούριο, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.

Αυτή η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με το τί έχουμε τώρα στο σάιτ ή με το τί είχαμε πριν, που ξαναλέω είναι το ίδιο πράγμα.

Όσο για τη διαγραφή, μπαίνεις στη φωτογραφία που θες να διαγράψεις, πατάς επεξεργασία (edit), και εκεί στο κάτω μέρος έχει κουμπάκι που λέει διαγραφή.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom