paefstra
Member
Αυτα τα λεωφορειακια σε πανε και σε καμια παραλια?Procida την έχω επισκεφτεί μονοήμερη από Νάπολη, την γυρνάς με τα μικρά λεωφορεία, αξίζει η Corriciella!!!!Ischia στο επόμενο!!!!
Αυτα τα λεωφορειακια σε πανε και σε καμια παραλια?Procida την έχω επισκεφτεί μονοήμερη από Νάπολη, την γυρνάς με τα μικρά λεωφορεία, αξίζει η Corriciella!!!!Ischia στο επόμενο!!!!
Δες τα δρομολόγια ο σταθμός είναι δίπλα εκεί που σε κατεβάζει το πλοίο procida.it - orari autobusΑυτα τα λεωφορειακια σε πανε και σε καμια παραλια?
Ναι εννοούσα Νάπολη -> Πομπηία -> Σορεντο(μόνο για να πάρουμε το λεωφορείο) -> ΠοζιτάνοPositano απο Ναπολη με ΜΜΜ θελει πολλες ωρες και ειναι σχεδον αδυνατον ψαξτε καραβακια απο Ναπολη που κοστιζουν πολυ βεβαια. Το Positano δεν συνδεεται με την Πομπηια με μεσα, μονο το Σορεντο.
Γενικα δεν βγαινει αυτο που θελετε καθολου ευκολα.
Η δικη μου τακτικη οταν θελω διανυκτερευση σε μικρη πολη αντι να τη βαζω εμβολιμα ειναι να τη βαζω αμεσως στην αρχη του ταξιδιου ακριβως για να μη γινεται χαος με τα ξενοδοχεια και τις αποσκευες.
Το ιδανικο!Ναι εννοούσα Νάπολη -> Πομπηία -> Σορεντο(μόνο για να πάρουμε το λεωφορείο) -> Ποζιτάνο
Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα να σου, να φτάσουμε Νάπολι να φύγουμε καρφί με αμαξι για Ποζιτάνο από το αεροδρόμιο, να περάσουμε την μέρα εκεί, την επόμενη να ξυπνήσουμε να πάμε Πομπηία και μετά να γυρίσουμε Νάπολη να αφησουμε το αμαξι και να συνεχίσουμ το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ναι όντως, αυτό είναι πολύ καλύτερο. Και εμείς το ψάχναμε να πάμε Ποζιτανο αλλά δεν υπήρχε καλή σύνδεση με ΜΜΜ και το αφήσαμε εντελώς.Ναι εννοούσα Νάπολη -> Πομπηία -> Σορεντο(μόνο για να πάρουμε το λεωφορείο) -> Ποζιτάνο
Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα να σου, να φτάσουμε Νάπολι να φύγουμε καρφί με αμαξι για Ποζιτάνο από το αεροδρόμιο, να περάσουμε την μέρα εκεί, την επόμενη να ξυπνήσουμε να πάμε Πομπηία και μετά να γυρίσουμε Νάπολη να αφησουμε το αμαξι και να συνεχίσουμ το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ωραιο ειναι το Σορρεντο. Η διαδρομή είναι όμορφη. Βέβαια το μέρος είναι πολύ τουριστικό και τολμώ να πω ότι η φύση, τα βουνά με τη θάλασσα κτλ μου θύμισαν λίγο και Ελλάδα. Σίγουρα αξίζει, προσωπικά περίμενα να εντυπωσιαστώ πιο πολύ.παιδια επειδη Ποζιτανο το βλεπω δυσκολο , Σορρεντο ειναι καλη εναλλακτικη για να παρουμε μια εμπειρια παρομοια με Ποζιτανο ? Βλεπω οτι γενικα εχουν αρκετες ομοιοτητες σαν περιοχες