giorgosn_s
Member
Mela
Pizzadelia λέγεται!! Αν δεν κόβει αποδείξεις τότε μ@λ@κι@!! Τότε για πίτσα στη Suzana!!
Μέλανες! Γαλακτομπούρεκο δεν ξερω...Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με το φαι στα χωρια.. Τλκ σε ποιο χωριό πρωτεινετε κόκορα με μακαρόνια; Απείρανθο, Χαλκί, η Μελανές; Γαλακτομπουρεκο επίσης; Thnx
Μπράβο!τι να πώ... τα ξέρεις όλα χαχα... η πιτσαρία λέγεται pizzadelia και κάνει πολύ ωραία πίτσα. Είναι 1-2 ευρώ ακριβότερη αλλά τα αξίζει. Αυτό που μου ενοχλεί αφάνταστα όμως είναι ότι ποτέ του δεν κόβει απόδειξη. Πριν δύο εβδομάδες τσακωθήκαμε και έτσι δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί για κανέναν λόγο.
Pizzadelia λέγεται!! Αν δεν κόβει αποδείξεις τότε μ@λ@κι@!! Τότε για πίτσα στη Suzana!!
Όλα αυτά είναι πολύ κοντά και για να μείνεις εκεί πάει να πει ότι θα έχεις αυτοκίνητο. Εγώ είχα μείνει πέρυσι στο Φοίνικα που είναι στο Πυργάκι. Το ξενοδοχείο είναι φανταστικό!! Ίσως το καλύτερο της Νάξου!! Η θάλλασα μπροστά δεν λέει και πολλά αλλά όλες οι άλλες παραλίες είναι πολύ κοντά.Γεια σας γεια σας! για πείτε μου τι προτείνετε μεταξύ Αλυκό - Πυργακι - Καστράκι ή κάτι άλλο??