poised
Member
Μία από τις σπάνιες φορές που μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα εδώ είναι καλύτερα!Δεν είχα καταλάβει ότι γράφεις ιστορία για την Ελλάδα!!!
Μία από τις σπάνιες φορές που μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα εδώ είναι καλύτερα!Δεν είχα καταλάβει ότι γράφεις ιστορία για την Ελλάδα!!!
Για προχώρα τις σελίδες γιατί το έχεις σταματήσει στα μέλιαΒρίσκομαι στην 20ή σελίδα και ξέρω πως η ιστορία έχει προχωρήσει αλλά δε μπορώ βρε παιδιά
Από την αρχή το είχα μαντέψει
Τελείωσα. Τώρα έχεις άλλο ένα άτομο να σε πρήζει να συνεχίσειςΓια προχώρα τις σελίδες γιατί το έχεις σταματήσει στα μέλια
Πωω τι μου θύμισες! Ο δικός μας νόμιζε ότι είχε κ χιούμορ. Όση ώρα κράτησε η μετάβαση στο πλοίο μας βασάνιζε με αστεία σε άθλια αγγλικά με τα οποία γελούσε μόνος του!Μαζί είχαμε και ένα τύπο που θα έκανε την ξενάγηση, από αυτούς τους αηδίες με τα φτηνά κουστούμια και παντόφλες από κάτω που νομίζουν ότι είναι φιλικοί και κουλ αλλά σου βγάζουν απελπισία
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πέσαμε στον ίδιο - εξαιρετικά απίθανο ή έχουν εκπαιδευτεί όλοι τους να νομίζουν ότι αυτό που κάνουν περνάει ως ευχάριστο στους τουρίστες... με την καμία όμως.Πωω τι μου θύμισες! Ο δικός μας νόμιζε ότι είχε κ χιούμορ. Όση ώρα κράτησε η μετάβαση στο πλοίο μας βασάνιζε με αστεία σε άθλια αγγλικά με τα οποία γελούσε μόνος του!