Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Νομός 3585/2007που το γράφει ότι έχει 10ετή ισχύ;
Νομός 3585/2007που το γράφει ότι έχει 10ετή ισχύ;
Μέχρι 15 έτη λεει με την εξής σημείωσηΝομός 3585/2007
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν ήμουν τόσο ζεστός πριν πάω ωστόσο αναθεώρησα.Ψηλέ πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από τη Βιέννη , αχ και την είχα σνομπάρει παλιότερα , κακώς
Μόνο με τα πόδια γνωρίζεις και κατανοείς ένα τόπο, κακά τα ψέματα.Το ποδαράτο στα ταξίδια στο εξωτερικό , εφόσον φοράμε άνετα παπούτσια , μου χει λείψει , ποδαράτο και να τραβάω φωτογραφίες ...
Σ' ευχαριστώ πολύ.Παρά πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Ομολογω οτι τη Βιέννη ποτέ δεν την αγάπησα. Πηγα 2 φορες το χειμώνα και μου φάνηκε η ομορφιά της παγωμένη οπως και ο καιρος Ισως αξιζει να ξαναπαω καποια αλλη εποχη , οταν εχει πρασιναδα.
πουθενα...στο προξενειο μου το ειπανε οταν πηγα για αλλη δουλεια...αν ισχυει τωρα...ουτε ξερωΗ δική μου είναι απο το 2001. Χειρόγραφη και επίσης γράφει ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. 'Εχει όμως λατινικά και ταξιδεύω κανονικότατα χωρίς πρόβλημα. Πάντα παίρνω και το διαβατήριο μαζί καλού κακού ωστόσο ουδέποτε μου είπαν ότι η ταυτότητα έχει λήξει , που το γράφει ότι έχει 10ετή ισχύ; Μόνο για την κατάσταση του πλαστικού μου έκαναν παράπονα αλλά εγώ δεν την αλλάζω να τρέχω σε όλες τις υπηρεσίες ενώ υποτίθεται ότι από το 19 θα βγάζαμε καινούργιες!
Ισως απλα δεν μου εκανε κλικ. Ερωτευομαι πιο ευκολα τις νοτιες περιοχες. Αλλα και την Πολωνία λατρεψα , οποτε περιμενω τη συνέχεια της ιστορίας σουΣ' ευχαριστώ πολύ.
Νομίζω ότι είναι φαινόμενο όλων των βορείων πόλεων αυτό, καμία σχέση οι χειμωνιάτικες εικόνες με τις καλοκαιρινές, η αντίθεση είναι πολύ μεγάλη. Είναι λίγο πιο «παγωμένη» η Βιέννη γενικά, καταλαβαίνω πως το λες, ωστόσο αποτελεί μια πανέμορφη πόλη.
Ε όχι και πολλή... Που να δεις στο επόμενο κεφάλαιο!μπραβο ρε φιλε...αλλα πολυ μπυρα...
(χιουμορ)
Εγώ δεν εννόησα, περιμένω διευκρινήσεις παρακαλώ!Αυστρια χωρις την "πρωτευουσα" δεν γινεται....(ο νοων νοειτω)
Τη Πολωνία την αγαπώ απλά, ότι και να πω είναι λίγο.Αλλα και την Πολωνία λατρεψα , οποτε περιμενω τη συνέχεια της ιστορίας σου