• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Μόνιμη Διαμονή Στην Αμερική

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ποσο εχω μετανιωσει που δεν εμεινα νεα υορκη το 2009,οταν ο (με 20 σπιτια στην αστορια τα οποια νοικιαζει) θειος μου,μου έπρηζε το κεφάλι να μεινω εκει να με σπουδασει,να διαλεξω οποιο επαγγελμα,να με γραψει σε κολλεγιο,να μου δωσει σπιτι να μενω με την γυναικα μου και κανενα τριχιλιαρο (ναι ναι τριχιλιαρο!!!) το μηνα για τα εξοδα μου...εγω ο βλακας,ο βλακας...
Εσυ ο ΒΛΑΚΑΣ, ο ΒΛΑΚΑΣ ειναι το σωστο!

Είδες πως σε δεσμεύει καμιά φορά μια μόνιμη θέση με ένα ψωροχιλιάρικο...Και το θέμα είναι ότι με πίεζε ο θείος μου από τότε που πήγαινα σχολείο,πριν 10+ χρόνια, αλλά και τώρα ποτέ δεν είναι αργά αν τον πάρω ως παράδειγμα που άφησε μόνιμη δουλειά στο στρατό, ταγματάρχης, διότι εντυπωσιάστηκε από τη νέα υορκη όταν τον έστειλε ο στρατός για σεμινάριο, γύρισε Ελλάδα,το έπαιξε τρελός,τον έδιωξαν, επέστρεψε νέα υορκη, σπούδασε οικονομικά, νομικά και τελείωσε και αρχιτέκτονας με συνολικές σπουδές 15 χρονών και σιγά σιγά έκανε όλα αυτά που έκανε.
Μονο αστροναυτης δεν εγινε ο μπαρμπας!

XRISTOS71

Member
Είδες πως σε δεσμεύει καμιά φορά μια μόνιμη θέση με ένα ψωροχιλιάρικο...Και το θέμα είναι ότι με πίεζε ο θείος μου από τότε που πήγαινα σχολείο,πριν 10+ χρόνια, αλλά και τώρα ποτέ δεν είναι αργά αν τον πάρω ως παράδειγμα που άφησε μόνιμη δουλειά στο στρατό, ταγματάρχης, διότι εντυπωσιάστηκε από τη νέα υορκη όταν τον έστειλε ο στρατός για σεμινάριο, γύρισε Ελλάδα,το έπαιξε τρελός,τον έδιωξαν, επέστρεψε νέα υορκη, σπούδασε οικονομικά, νομικά και τελείωσε και αρχιτέκτονας με συνολικές σπουδές 15 χρονών και σιγά σιγά έκανε όλα αυτά που έκανε.

τωρα εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση και η προσφορα παιζει σε αλλη βαση,δεν θα εχω και τοση βοηθεια αλλα θα πρεπει απο μονος μου να κανω καποια πραγματα.
3 συμπεράσματα απο αυτά που γράφεις
1ον Να τα καλά του στρατού !σε στέλνει για σεμινάριο στην ΝΥ
2ον Μάγκας που το έβαλε σκοπό να φτιαχτεί οικονομικά σε μια χώρα σαν την Αμερική .

3ον και τώρα αργά δεν είναι .
Επειδή προφανώς είσαι στο δημόσιο να ξέρεις ότι αν τώρα παίρνεις 1000 ευρώ σε κανά χρόνο σε βλέπω στα 600 με 700 κατοστάρικα .
Κάντην όσο είναι καιρός .
Διαχειριστή στα σπίτια του να σε κάνει θα βγάζεις ένα τσουβάλι λεφτά καισ το τέλος σε βλέπω να σου μένει και η κληρονομιά :xmas_cheesygrin:

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
3 συμπεράσματα απο αυτά που γράφεις
1ον Να τα καλά του στρατού !σε στέλνει για σεμινάριο στην ΝΥ
2ον Μάγκας που το έβαλε σκοπό να φτιαχτεί οικονομικά σε μια χώρα σαν την Αμερική .

3ον και τώρα αργά δεν είναι .
Επειδή προφανώς είσαι στο δημόσιο να ξέρεις ότι αν τώρα παίρνεις 1000 ευρώ σε κανά χρόνο σε βλέπω στα 600 με 700 κατοστάρικα .
Κάντην όσο είναι καιρός .
Διαχειριστή στα σπίτια του να σε κάνει θα βγάζεις ένα τσουβάλι λεφτά καισ το τέλος σε βλέπω να σου μένει και η κληρονομιά :xmas_cheesygrin:
τα χωράφια που έχει ο θείος εδώ, ελιές πορτοκαλιές σταφίδες τα καλλιεργώ εγώ αλλά για την κληρονομιά που λες,το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά... μακάρι, μακάρι(αχ $$$$$$$$ )

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
τα χωράφια που έχει ο θείος εδώ, ελιές πορτοκαλιές σταφίδες τα καλλιεργώ εγώ αλλά για την κληρονομιά που λες,το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά... μακάρι, μακάρι(αχ $$$$$$$$ )
Τι μακάρι, μακάρι;; Να τα τινάξει ο άνθρωπος ο αυτοδημιούργητος που σε έκανε χρυσό να σου φτιάξει τη ζωή και σου έδωσε και χωράφια;;;
Τι άλλο θα ακούσω σήμερα!

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Τι μακάρι, μακάρι;; Να τα τινάξει ο άνθρωπος ο αυτοδημιούργητος που σε έκανε χρυσό να σου φτιάξει τη ζωή και σου έδωσε και χωράφια;;;
Τι άλλο θα ακούσω σήμερα!
προς θεου,με το μακαρι δεν εννοω να παθει τιποτα ο ανθρωπος,να ζησει 200 χρονια,μακαρι οταν θα "φυγει" να μου αφησει κατι ψιχουλακια γι'αυτον.Αμεσως να με παρεξηγησεις εσυ...:xmas_wink:

osfialgia

Member
Είδες πως σε δεσμεύει καμιά φορά μια μόνιμη θέση με ένα ψωροχιλιάρικο...Και το θέμα είναι ότι με πίεζε ο θείος μου από τότε που πήγαινα σχολείο,πριν 10+ χρόνια, αλλά και τώρα ποτέ δεν είναι αργά αν τον πάρω ως παράδειγμα που άφησε μόνιμη δουλειά στο στρατό,

τωρα εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση και η προσφορα παιζει σε αλλη βαση,δεν θα εχω και τοση βοηθεια αλλα θα πρεπει απο μονος μου να κανω καποια πραγματα.
καθολου δε σε δεσμευει. Και απο τη στιγμη που τοποθετησε δημοσια, καλα να παθεις .
Ενοειτε ουτε τωρα ειναι αργα. Εσυ δηλαδη τα θες ολα ετοιμα?

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
καθολου δε σε δεσμευει. Και απο τη στιγμη που τοποθετησε δημοσια, καλα να παθεις .
Ενοειτε ουτε τωρα ειναι αργα. Εσυ δηλαδη τα θες ολα ετοιμα?
πόσο δίκιο έχεις...

adagio

Member
Καλημέρα,

Υπάρχει μια πιθανότητα να μου γίνει πρόταση για εργασία στην Αμερική μέσω της εταιρίας μου.
Επειδή θα πρέπει να ακολουθήσει και η κοπέλα μου, μέχρι πόσο διάστημα μπορεί να μείνει Αμερική?

Ευχαριστω

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλημέρα,

Υπάρχει μια πιθανότητα να μου γίνει πρόταση για εργασία στην Αμερική μέσω της εταιρίας μου.
Επειδή θα πρέπει να ακολουθήσει και η κοπέλα μου, μέχρι πόσο διάστημα μπορεί να μείνει Αμερική?

Ευχαριστω
Εμενα ποτε θα μου γίνει η πρόταση ;:xmas_sad:

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
adagio said:
Καλημέρα,

Ευχαριστω
Μεχρι 90μερες μπορεί αφού πρώτα βγάλει esta!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88