• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Μόνιμη Διαμονή Στην Αμερική

tu για τις απαντήσεις σου.

όλοι οι Έλληνες που πάνε και δουλεύουν σερβιτόροι , υπάλληλοι σε πιτσαρίες και ταξί και όπου αλλά τέλος πάντων είναι παράνομοι ;;;; δεν νομίζω. κάποιος τρόπος υπάρχει να πάει κάποιος στην Αμερική .... αλλά ποιος ;;;; ;) επειδή έχω πάει και άλλες φορές στο Λ. Βέγκας όλοι η Μεξικανοί είναι νόμιμοι ;;;; τι κάνουν όλοι αυτοί και είναι έστω ήμι νόμιμοι ;;;

και πάλι ευχαριστώ που ασχολείσαι (και με μένα και με όλα τα παιδιά από το site που έχουν απορίες).
Δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι καινούριοι έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ. Μόλις 1000 άτομα το χρόνο μεταναστεύουν από την ελλάδα στις ΗΠΑ σήμερα. Οι παλιοί ήρθαν με άλλο καθεστώς. Όσο για τους υπόλοιπους, η συντριπτική πλειοψηφία ήρθε με βάση τη συγγένεια με πολίτη ΗΠΑ, επειδή γεννήθηκαν στις ΗΠΑ ή με πολιτικό άσυλο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χαρά στην υπομονή σου βρε diavatirie...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
tu για τις απαντήσεις σου.

όλοι οι Έλληνες που πάνε και δουλεύουν σερβιτόροι , υπάλληλοι σε πιτσαρίες και ταξί και όπου αλλά τέλος πάντων είναι παράνομοι ;;;; δεν νομίζω. κάποιος τρόπος υπάρχει να πάει κάποιος στην Αμερική .... αλλά ποιος ;;;; ;) επειδή έχω πάει και άλλες φορές στο Λ. Βέγκας όλοι η Μεξικανοί είναι νόμιμοι ;;;; τι κάνουν όλοι αυτοί και είναι έστω ήμι νόμιμοι ;;;
Τοση ωρα καθεται και σου λεει ο ανθρωπος οτι ΔΕΝ γινεται,χρειαζεσαι προσκληση απο εργοδοτη,δεν μπορεις να πας απλα στην Αμερικη κ να πεις "κατι θα βρω να κανω" .. Το American dream δεν υπαρχει πια ..

Μεινε στην stars και παιζε,ετσι και αλλιως με Αμερικανικο IP δεν θα μπορεις να μπαινεις ;)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Μεινε στην stars και παιζε,ετσι και αλλιως με Αμερικανικο IP δεν θα μπορεις να μπαινεις ;)
Εννοείται ότι σωστά τα λες.
Αλλά τι σμαίνει : "Μεινε στην stars.... " και τι : " Αμερικανικο IP " ???
Δεν κατάλαβα την....ορολογία:):):)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εννοείται ότι σωστά τα λες.
Αλλά τι σμαίνει : "Μεινε στην stars.... " και τι : " Αμερικανικο IP " ???
Δεν κατάλαβα την....ορολογία:):):)
Μεινε στην pokerstars και οτι αμα ειναι Αμερικη δεν μπορει να μπει να παιξει online γιατι εχει απαγορευτει το online poker εκει ;)

DeMiNiO21r

Banned
δεν παίζω στην stars παίζω μόνο live cash games.

1000 ευχαριστώ και πάλι diavatirio για τις απαντήσεις σου και συγνώμη αν σε ζάλισα :)

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
ποσο εχω μετανιωσει που δεν εμεινα νεα υορκη το 2009,οταν ο (με 20 σπιτια στην αστορια τα οποια νοικιαζει) θειος μου,μου έπρηζε το κεφάλι να μεινω εκει να με σπουδασει,να διαλεξω οποιο επαγγελμα,να με γραψει σε κολλεγιο,να μου δωσει σπιτι να μενω με την γυναικα μου και κανενα τριχιλιαρο (ναι ναι τριχιλιαρο!!!) το μηνα για τα εξοδα μου...εγω ο βλακας,ο βλακας...

XRISTOS71

Member
I love NY said:
ποσο εχω μετανιωσει που δεν εμεινα νεα υορκη το 2009,οταν ο (με 20 σπιτια στην αστορια τα οποια νοικιαζει) θειος μου,μου έπρηζε το κεφάλι να μεινω εκει να με σπουδασει,να διαλεξω οποιο επαγγελμα,να με γραψει σε κολλεγιο,να μου δωσει σπιτι να μενω με την γυναικα μου και κανενα τριχιλιαρο (ναι ναι τριχιλιαρο!!!) το μηνα για τα εξοδα μου...εγω ο βλακας,ο βλακας...
Αλλά εσυ προτιμησες να μείνεις στην Ελλάδα ;;

χαχαχαχα καλό !!!!!!!!!!!

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Τώρα δεν ξαναπαίζει η προσφορά;

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Αλλά εσυ προτιμησες να μείνεις στην Ελλάδα ;;

χαχαχαχα καλό !!!!!!!!!!!
Είδες πως σε δεσμεύει καμιά φορά μια μόνιμη θέση με ένα ψωροχιλιάρικο...Και το θέμα είναι ότι με πίεζε ο θείος μου από τότε που πήγαινα σχολείο,πριν 10+ χρόνια, αλλά και τώρα ποτέ δεν είναι αργά αν τον πάρω ως παράδειγμα που άφησε μόνιμη δουλειά στο στρατό, ταγματάρχης, διότι εντυπωσιάστηκε από τη νέα υορκη όταν τον έστειλε ο στρατός για σεμινάριο, γύρισε Ελλάδα,το έπαιξε τρελός,τον έδιωξαν, επέστρεψε νέα υορκη, σπούδασε οικονομικά, νομικά και τελείωσε και αρχιτέκτονας με συνολικές σπουδές 15 χρονών και σιγά σιγά έκανε όλα αυτά που έκανε.

Τώρα δεν ξαναπαίζει η προσφορά;
τωρα εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση και η προσφορα παιζει σε αλλη βαση,δεν θα εχω και τοση βοηθεια αλλα θα πρεπει απο μονος μου να κανω καποια πραγματα.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
τωρα εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση και η προσφορα παιζει σε αλλη βαση,δεν θα εχω και τοση βοηθεια αλλα θα πρεπει απο μονος μου να κανω καποια πραγματα.
Μωρέ ξεκίνα εσύ κ το αίμα νερό δεν γίνεται! Σόι είστε τι στο καλό! Ολο κ κάποια βοήθεια θα παίξει θέλω να πιστεύω..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom