greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Eιχα παει καλοκαιρι.Για Δεκεμβρη ισως η λιμνη που προτεινα να μην ενδεικνυται.Παντως μεινε μονο Βαυαρια,δεν θα το μετανιωσεις!Αρχες Δεκεμβρη....
Eιχα παει καλοκαιρι.Για Δεκεμβρη ισως η λιμνη που προτεινα να μην ενδεικνυται.Παντως μεινε μονο Βαυαρια,δεν θα το μετανιωσεις!Αρχες Δεκεμβρη....
Δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά υπάρχουν πολλές παρόμοιες πλέον στη Γερμανία, απ' ό,τι ξέρω μια χαρά αξιόπιστες είναι, εγώ θα το δοκίμαζα στη θέση σου. Στη θέση... μου, προτιμώ να πηγαίνω Salzburg με τρένο, γιατί και κίνηση έχει ο αυτοκινητόδρομος καμιά φορά και ψιλοβαρετή είναι η διαδρομή. Αλλά γούστα είναι αυτά.Καλημέρα! Ψάχνοντας εναλλακτικές για το πως μπορώ να πάω από Μόναχο - Σάλτσμπουργκ εκτός από την λύση του DeutscheBahn, βρήκα και αυτό! https://shop.flixbus.de/index.php/schedule/search/0/0/0#results
Τυχαίνει να το γνωρίζει κανείς σας? Μου φαίνονται πολύ δελεαστικές οι τιμές.
καλημερα! επειδη θα φυγουμε για Μοναχο 1 Μαιου και επιστροφη 5 Μαιου. Ψαχνω ενα καλο tour Για τα 2 κάστρα. Έχεις κάποιες πληροφορίες να μου δώσεις για αυτο?Υπ' οψιν ότι είμαστε 4 άτομα,τα παιδιά είναι το ένα 8 χρονών και το άλλο 9 μηνών! καλυτερα λετέ να πάμε με tour που θα κλεισουμε από το Μόναχο ή να πάμε μόνοι μας?Πήγα 10 Μαρτίου. Την εκδρομή στο καστρο την έκανα με τουρ. Εκτός από το κάστρο, επισκεφτήκαμε το Linderhof και ένα πανέμορφο χωριό το Oberammergau. Την περίοδο που πηγα το τουρ ήταν σε προσφορά και πλήρωνες λιγότερα. Μαζί με τις εισόδους σε Neuschwanstein καιLinderhof κόστησε 40 ευρώ.
Εκανα αυτο το τουρ αρχες Δεκεμβριου.Εμεινα αρκετα ευχαριστημενη.Η τιμη ειναι 50 ευρω.Ψαχνω ενα καλο tour Για τα 2 κάστρα
ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση!θα το κοιταξω αμέσως!Εκανα αυτο το τουρ αρχες Δεκεμβριου.Εμεινα αρκετα ευχαριστημενη.Η τιμη ειναι 50 ευρω.
Νομιζω,αν δεν επιλεξεις ενα τουρ,θα ταλαιπωρηθεις,επειδη εχει τρενο και λεωφορειο,για να φτασεις.
Βεβαια,υπαρχει και η λυση να νοικιασετε αυτοκινητο.
http://www.viator.com/tours/Munich/...nd-Linderhof-Day-Tour-from-Munich/d487-285016