Έχω μείνει όπως έχω ξαναγράψει στο φόρουμ σε πολλά Meininger ανά την Ευρώπη και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Κράτηση μόνο από τη δική τους σελίδα . Μόνο το Μeininger Sissy που μείναμε στην Βιέννη ήταν λίγο υποδιέστερο συγκριτικά με το 2ο της ίδιας αλυσίδας στην Βιέννη. Τα υπόλοιπα μαζί με αυτό στο Μόναχο είναι Οκ σε παροχές , καθαριότητα, εξυπηρέτηση , τοποθεσία , αρκετά οικονομικά.Για διαμονή λέω να κλείσω Memminger Hotel κοντά στο σταθμό τρένων με 430€ περίπου για 4 νύχτες. Αν έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό για 6-10/12....
@vicky_pl ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν ανέφερα ότι είμαστε 5μελη οικογένειαέμεινα πριν λίγες μέρες εδώ
Citadines Arnulfpark Munich from $58. Munich Hotel Deals & Reviews - KAYAK
πολύ αξιόλογο για διαμέρισμα στην τιμή του!
4 ήμασταν και εμείς, ήταν διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι που ο καναπές γινόταν κρεβάτι. Απλα το αναφέρω@vicky_pl ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν ανέφερα ότι είμαστε 5μελη οικογένεια
Θα το κοιτάξω πιο προσεκτικά. Νομίζω χθες μου έβγαλε γύρω στο 1000€.4 ήμασταν και εμείς, ήταν διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι που ο καναπές γινόταν κρεβάτι. Απλα το αναφέρω
ποια θεωρούνται γρήγορα τρένα;;;Ναι δεν απαιτείται κράτηση σε κάποιο δρομολόγιο. Πας απλά και μπαίνεις σε όποιο τρένο θέλεις, ότι ώρα θέλεις. (εκτός των γρήγορων βέβαια).
Έξω από τα βαγόνια έχει τους αριθμούς 1 ή 2 δηλαδή 1η ή 2η θέση.
Τα InterCityExpress ή πιο ευραίως γνωστά ICEποια θεωρούνται γρήγορα τρένα;;;
ειχα μεινει σε αυτοΓια διαμονή λέω να κλείσω Memminger Hotel κοντά στο σταθμό τρένων με 430€ περίπου για 4 νύχτες. Αν έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό για 6-10/12....
Ωραία γιατί εγώ βρήκα κάτι τρένα που λένε RJX 63/68 kai τα BRB RESΤα InterCityExpress ή πιο ευραίως γνωστά ICE