Οι Γερμανοί λατρεύουν τα μετρητά, αλλά είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μην βρεις να πληρώσειςΕπειδή επίκειται ταξίδι στο Μόναχο και πέριξ, με την χρήση κάρτας για πληρωμή σε εστιατόρια, καφέ κτλ τι γίνεται εκεί,? Είναι διαδεδομένη ή προτιμούν μετρητά?
Εεε ναι εννοείται ότι θα υπάρχουν και μετρητά. Απλώς γενικώς δουλεύω πολύ περισσότερο την κάρτα και με βολεύει οι πληρωμές να γίνονται μέσω αυτήςΔεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν θα έχεις και λίγα ευρώ μαζί σου??
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εεε ναι εννοείται ότι θα υπάρχουν και μετρητά. Απλώς γενικώς δουλεύω πολύ περισσότερο την κάρτα και με βολεύει οι πληρωμές να γίνονται μέσω αυτής
10 λεπτά με τα πόδια και ούτεΕπίσης, πόση ώρα απέχει η Marienplatz απο τον αγγλικό κήπο;
Καλά βρε παιδιά, θα πάτε πρώτη φορά ταξίδι και διαλέξατε το Μόναχο? Μια πλούσια μεγαλούπολη είναι που έχει 5-6 πράγματα καλούτσικα και έναν ωραίο κήπο. Αυτά!Καλησπέρα σε όλους,
Εγω η Γυναικα μου και τα δυο παιδια μας θα κανουμε ενα ταξίδι για πρώτη φορα στο Μοναχο. Ειναι η πρώτη φορα που παμε διακοπες στο εξωτερικο και τα παιδια μου ειναι επτα και δέκα ετών.
Εχω βρει εισητηρια για 15/8 - 22/8 , 7 νύχτες και θα μεινουμε στο Hotel Novotel Muenchen City. Η πτήση μας φτάνει στις 15:00 το μεσημέρι και φευγει στις 19:00 το απόγευμα.
Θα ήθελα βοηθεια σχετικα με τον τροπο μετακινησης , αρχικα απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο και για τις 7 ημέρες διαμονης μου. Αξίζει να βγαλουμε κάρτα για μετρο/τραμ κτλ ? απο ποια σελιδα ? σε τι τιμές?
Που αξιζει να παμε / τι να δούμε ?
Μουσειο Τεχνολογίας , Φυσικης Ιστορίας , Ζωολογικος κηπος, Ενυδρύο , κάστρο νόισβανσταϊν , λεγκολαντ ...
τι αλλο ? ειναι πρώτη φορα και πολλα τα λεφτα μονο για το πηγαινε / ελα και ετσι θα ήθελα όποια συμβουλη έχετε.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Χάρης
Ευχαριστώ για το σχόλιοΦυσιολογικά εκτός απροόπτου θα είναι στολισμένα, κατά την γνώμη μου και εφόσον δεν θα κάνεις εκδρομές, εκτός από αυτό το κάστρο, όχι δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο με όλα τά επιπλέον κόστη. Έχει τρένα λεωφορεία με πολύ καλές συνθήκες.