kostão
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία-Καταλονία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπουένος Άιρες-Σαλβαντόρ-
Ευχαριστώ για την πληροφορία
Είναι κρίμα πρώτη φορά στο Μόναχο και να τρέχεις στο κάστρο του Ντίσνευ!Καλησπέρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες που διάβασα εδώ...Έχω κλείσει εισιτήριο για Μόναχο για 31/12/2016 και διαμονή μέχρι 04/01/2016 πρωί. Δυστυχώς το ξενοδοχείο που έκλεισα δεν το λες και καράκεντρο (http://www.booking.com/hotel/de/europamu.el.html) αλλά πιστεύω αν βοηθήσει λίγο και ο καιρός δεν θα έχουμε πρόβλημα..Έχω προγραμματίσει να μείνω την πρώτη μέρα και να αλλάξω χρόνο στο Μόναχο και την 01/01 (Σαλτσμπουκ) και την 2/1 ( κάστρο Neuschwanstein) να πάω τις εκδρομές μου από το πρωί και το απόγευμα να γυρίσω πίσω.Την τελευταία μέρα θα την αφιερώσω στην πόλη μήπως προλάβω να δω και τίποτα...Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μερικά σημεία:
1.Με ποιο μέσο προτείνετε να μετακινηθώ από το αεροδρόμιο για το κέντρο της πόλης;
2.Επειδή θα λείπω 1 κ 2 του μήνα δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσω κάποια εισιτήρια 3 ή 4 ημερών για τις μετακινήσεις μέσα στο Μόναχο...
3. Κοίταξα να πάω με τουρ στο κάστρο αλλά ζητάνε 50+ ευρώ και δεν σου παρέχουν το εισιτήριο παρά μόνο το πήγαινε-έλα ενώ το ίδιο πράγμα μπορώ να το κάνω με την μπαγερν κάρτα με 28 ευρώ τα 2 άτομα. Φανταζομαι το μπαγερν τικετ θα ισχύει και για μετακινήσεις εντός της πόλης για τις 2 ημέρες που θα το πάρουμε...
4.Για να πάει κάποιος στο αλιανζ αρινα να μπει μέσα στους χώρους του και να πάρει μια ιδέα πρέπει να έχει κλείσει τουρ; και αν ναι λογικά από νετ και όχι από κοντά μήπως και δεν υπάρχουν θέσεις...
5.διάβασα πολλές ιστορίες για μαγαζιά για φαγητό και έχω σημειώσει κάποιες μπυραρίες κυρίως, αν κάποιος έχει μια καλή πρόταση ευπρόσδεκτη
6.Αν υπάρχει και κάποια καλή λύση για καφέ θα την τιμήσω...Σας ευχαριστώ......
Αν θέλει η γυναίκα σου οπωσδήποτε να επισκεφθεί το κάστρο τότε θα πρέπει να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση, αλλιώς το βλέπω χλωμό να βρίσκετε εισιτήριο επι τόπου. Πριν προχωρήσεις στην κράτηση, διάβασε τους όρους. Εδώ θα τα βρεις όλα: https://www.hohenschwangau.de/1307.0.htmlΤο καστρο δεν το γλιτώνω το θέλει η γυναίκα κ αν κ δεν καίγομαι θα το δούμε
Ναι το έχουμε δει ότι πρέπει 2 μέρες πριν πάμε να κάνουμε κράτηση αλλιώς θα πάμε εκεί και θα ταλαιπωρηθούμε άσκοπα...Λογικά μόλις μπει 31 πριν καν φύγουμε από Ελλάδα θα μπω και θα κάνω κρατήσεις..Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το δούμε και μέχρι το απόγευμα να έχουμε γυρίσει για να προλάβουμε να δούμε και κάτι από Μόναχο εκείνη την μέρα..Αν θέλει η γυναίκα σου οπωσδήποτε να επισκεφθεί το κάστρο τότε θα πρέπει να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση, αλλιώς το βλέπω χλωμό να βρίσκετε εισιτήριο επι τόπου. Πριν προχωρήσεις στην κράτηση, διάβασε τους όρους. Εδώ θα τα βρεις όλα: https://www.hohenschwangau.de/1307.0.html
Αν είδα σωστά ισχύει μόνο για μετακινήσεις με τραμ λεωφορεία και τραίνο αλλά όχι μετρό...Ποιο μέσο προτείνετε για να μετακινηθώ από αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης;3.το bayern οντως ισχυει και για μετακινησεις στην πολη.
Με ολα..."Additionally the ticket allows the use of the public traffic system MVV (underground, trams, buses) in Munich and other Bavarian cities and of almost all public regional bus services beyond Munich (RVO, SEV). "Αν είδα σωστά ισχύει μόνο για μετακινήσεις με τραμ λεωφορεία και τραίνο αλλά όχι μετρό...
Το αργότερο 2 μέρες πριν. Θα σου 'λεγα να κάνεις κράτηση νωρίτερα.Ναι το έχουμε δει ότι πρέπει 2 μέρες πριν πάμε να κάνουμε κράτηση αλλιώς θα πάμε εκεί και θα ταλαιπωρηθούμε άσκοπα...
Reservations are possible only at the latest two days in advance until 3 pm german time, depending on availability..έτσι όπως το γράφει λέει ότι μόνο 2 μέρες πριν μπορείς να κάνεις κράτηση και όχι νωρίτερα...Το αργότερο 2 μέρες πριν. Θα σου 'λεγα να κάνεις κράτηση νωρίτερα.