taxidakia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άνδεις ξανά
Εγώ πάντως ζηλεύω τους γονείς μου που βγήκαν μόλις τώρα στη σύνταξη και δεν έχουν αφήσει αεροπορική προσφορά ανεκμετάλλευτη!
Να είναι καλά πολλά πολλά χρόνια για να ταξιδεύουν ...όσο για μένα δεν το βλέπω να συμβαίνει καθώς έχω πολύ λίγα χρόνια δουλειάς και θα με πιάσουν όλα τα νέα ασφαλιστικά μέτρα...μέχρι τα 90 να αποφασίσουν πως πρέπει αν ζούμε να δουλεύουμε, εμένα με πιάνει...........Εγώ πάντως ζηλεύω τους γονείς μου που βγήκαν μόλις τώρα στη σύνταξη και δεν έχουν αφήσει αεροπορική προσφορά ανεκμετάλλευτη!
Ειναι αυτο που λεμε πολιτικος απο κουνια!Το είοδα και .. γούρλωσα!!:roll: Απίστευτο!
Δείτε και το κείμενο στο
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_4376.html
Ούτε καν!.. Από έδρανο για να σκληραγωγείται!!Ειναι αυτο που λεμε πολιτικος απο κουνια!
Επισης πηρα το γιο μου σε Μεξικο-Μπελιζ σε ηλικια 10 ετων και συμφωνω με τον traveladdict! Τωρα ετοιμαζουμε το επομενο παλι προς καραιβικη και δε βλεπει την ωρα! Καλο ειναι το ζευγαρι να ταξιδευει καποιες φορες μονο του , αλλα και με το παιδι οταν ειναι στην καταλληλη ηλικια (αυτη που θεωρει ο καθενας) , το ταξιδι γινεται μοναδικο!Σε ηλικία 6 ετών τον πήρα και πήγαμε οι δυό μας στο Μεξικό και στο Μπελίζε και έπαθα πλάκα από τα πράγματα που μπορείς να μάθεις έχοντας δίπλα σου ένα μικρό παιδί. Όσοι έχετε παιδάκια, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μόνο να προσέχετε να μην ενοχλείτε τους άλλους γύρω σας.
Πες μας αν θέλεις την εμπειρία σου...Σε ηλικία 6 ετών τον πήρα και πήγαμε οι δυό μας στο Μεξικό και στο Μπελίζε και έπαθα πλάκα από τα πράγματα που μπορείς να μάθεις έχοντας δίπλα σου ένα μικρό παιδί.