anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Και στον κανονικό σταθμό Lesseps να κατέβεις, υπάρχει λύση. Προχωράς κανονικά στην οδό Travessera de Dalt και πριν τη μεγάλη ανηφόρα και στρίβεις στην οδό Avinguda del Santuari de Sant Josep De la Muntanya, που μετά από λίγο σε οδηγεί σε κυλιόμενες σκάλες και βγαίνεις σε πλαϊνή είσοδο του πάρκου.Επίσης, όταν κάνετε την επίσκεψή σας στο πάρκο Guell, κατεβαίνετε σε έναν σταθμό μετρό (δεν θυμάμαι εάν ήταν ο vallcarca ή ο alfons x ) και ακολουθόντας τις ταμπελίτσες ανεβαίνετε κάτι κυλιόμενες σκάλες και "σκάτε" στο πάρκο κοντά στον λόφο των τριών σταυρών που είναι το ψηλότερο σημείο του πάρκου. Από εκεί απλά κατηφορίζετε
Δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά πριν λίγους μήνες ανέφερα κάτι σχετικό στην ταξιδιωτική μου ιστορία http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html?garpg=8#content_startαυτο γιατι δε μας το ειπε κανεις και εγω ηθελα ο μακακας βολτα...στην ανηφορα και μου βγηκε η πιστη
Το σχετικό απόσπασμα:
Πήγαμε και στο Park Guell για το οποίο πολλά θετικά σχόλια είχαμε ακούσει. Μας άρεσε, αλλά δεν ξετρελαθήκαμε κιόλας.
Για αυτό το τελευταίο, για όσους δε το γνωρίζουν και θέλουν να αποφύγουν την τεράστια και αρκετά δύσκολη ανηφόρα που οδηγεί στην κεντρική είσοδο, υπάρχει και η πλαϊνή είσοδος, την οποία προσεγγίζεις ευκολότερα και πιο ξεκούραστα, με τις κυλιόμενες σκάλες από την οδό Avinguda del Santuari de Sant Josep De la Muntanya.