• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σλοβακία Μπρατισλάβα

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Η πολη ειναι μετριοτητα , παραδειγνα προς απποφυγη,οποιος την επισκευθη θα χασει χρονο,οπως και το Μπρνο ,δεν αξιζουν τον χρονο σας. Εκτος αμα θελετε να εμπλουτιστε το χαρτη σας.
Διαφωνώ όσον αφορά τη Μπρατισλάβα.

Και, φυσικά, διαφωνώ με την άποψη να μην επισκεφθεί κάποιος ένα μέρος στο οποίο δεν έχει πάει με την πρόφαση ότι θα χάσει το χρόνο του! Τι πάει να πει θα χάσει το χρόνο του; Κάθε μέρος πάνω στον πλανήτη είναι ξεχωριστό, και φαντάζομαι για τους περισσοτέρους εδώ στο travelstories αλλα και γενικότερα λάτρεις των ταξιδιών παγκοσμίως, είναι must το να δεις ένα μέρος στο οποίο δεν έχεις πάει και ίσως να μη σου δωθεί ξανά η ευκαιρία να πας!

Από την άλλη, το ότι η Μπρατισλάβα δεν έχει τίποτα είναι γνώμη σου και απολύτως δεκτή, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας ;)

Εύχομαι να σου δωθεί ξανά η ευκαιρία να την επισκεφθείς και να φύγει αυτή τη φορά με πιο καλές εντυπώσεις!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σλοβακία - Η φωτογραφική Gallery του TravelStories

Παρε μια γευση απο εδω.....στο τελος ειναι και οι δικιες μου, δεν καθησα πολυ και δεν προλαβα να παω στο καστρο
Η παλια πολη αξιζει να τη περπατησεις....δεν ειναι κατι τρομερο...αλλα για μια φορα να τη δεις...μια που ειναι κοντα στη Βιεννη

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Κοντεύει ο καιρός που θα δω απο κοντά το άλλο μισό της πάλαι ποτέ Τσεχοσλοβακίας. Δεν προλαβαίνω να πάω στη Βιέννη αν και θα ήθελα αφου είναι μια ανάσα, αλλά θα είμαι μόνο για 3 μέρες αφού έχω συνεχόμενη πτήση από Μιλάνο/Μπέργκαμο. Αφού το εισιτήριο ήταν τσάμπα με την ryanair (18 ευρώ πανε-ελα!) λέω να βρω κατι καλο στο ξενοδοχείο. Ξέρει κανείς κανένα καλό στο κέντρο της Μπρατισλαβας;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
καταρχην οτι ακουσες για την ομορφια των Σλοβακων ισχυει και με το παραπανω .. .εγω 2 μερες εκατσα και εφυγα με βαρια καρδια χαχαχαχαχ(γιαυτο προσοχη αν πας με ετερον ημισυ)
δευτερον οσων αφορα ξενοδοχειο δεν μπορω να σε βοηθησω,αλλα εγω ημουνα στο hostel possonium ποθ ειναι 10 λεπτα απο το κεντρο της πολης με τα ποδια ..
αρκετα καλο και περιποιημενο και μπορουν να σου δωσουνε πολλες πληροφοριες για Μπρατισλαβα εκει .

sezar7

Member
Κοντεύει ο καιρός που θα δω απο κοντά το άλλο μισό της πάλαι ποτέ Τσεχοσλοβακίας. Δεν προλαβαίνω να πάω στη Βιέννη αν και θα ήθελα αφου είναι μια ανάσα, αλλά θα είμαι μόνο για 3 μέρες αφού έχω συνεχόμενη πτήση από Μιλάνο/Μπέργκαμο. Αφού το εισιτήριο ήταν τσάμπα με την ryanair (18 ευρώ πανε-ελα!) λέω να βρω κατι καλο στο ξενοδοχείο. Ξέρει κανείς κανένα καλό στο κέντρο της Μπρατισλαβας;[/quot
-Hotel Color όχι κέντρο μα βολικό και οικονομικό

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
έχεις μείνει εκεί στο Κολορ; Ποσο πάει δηλαδή;

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Πήγα το καλοκαίρι που μας πέρασε για δυο μέρες… Ήταν αρκετές νομίζω.. Μικρό και όμορφο ιστορικό κέντρο που το γυρίζεις πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα…τιμές κανονικές στο φαγητό … Από ξενοδοχείο διάλεξα το Ibis.. της γνωστής αλυσίδας ...φτηνό και μέτριο, πολύ κοντά όμως στο κέντρο…

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
3-5 μαρτιου έχω κλείσει. ενα διημερο δηλαδη με τη λατρεμενη από BGY

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Α, γιατί με αυτή τη σελίδα; Είπαμε να γλυτώσουμε χρήματα με τη λατρεμένη για να μας τα φάνε οι bookers? Το hotel πάντως μια χαρά φαίνεται! Θένκς!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Α, γιατί με αυτή τη σελίδα; Είπαμε να γλυτώσουμε χρήματα με τη λατρεμένη για να μας τα φάνε οι bookers? Το hotel πάντως μια χαρά φαίνεται! Θένκς!
Γιατί, το βρίσκεις κάπου αλλού φθηνότερα? Εγώ πάντως το έψαξα σε 8 διαφορετικά sites για τις ίδιες ημερομηνίες, κι αυτή είναι η φθηνότερη τιμή που βρήκα.

Σκέτη παραπληροφόρηση είσαι, τρομάρα σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom