Αγαπητέ συμφορουμίτη makisg, μήπως πήγες σε καμιά άλλη χώρα και χρειάστηκε να κάνεις συνάλλαγμα και έχεις μπερδευτεί με τη Σλοβακία?προσυπογράφω τα γραφόμενα του GTS και μένα δεν μου άρεσε καθόλου,πήγαμε πέρσι τα χριστούγεννα απο Βιέννη ημερίσια εκδρομή με το τραίνο και φύγαμε πρίν το μεσημέρι,χρειάστηκε όμως να κάνουμε συνάλλαγμα.
Κουρούνες (Koruna) είχε μαζί του και τις άλλαξε σε ευρώ!Αγαπητέ συμφορουμίτη makisg, μήπως πήγες σε καμιά άλλη χώρα και χρειάστηκε να κάνεις συνάλλαγμα και έχεις μπερδευτεί με τη Σλοβακία?
Το λέω αυτό γιατί η Σλοβακία είναι στη ζώνη του Ευρώ από 01/01/2009.
Κουρούνες (Koruna) είχε μαζί του και τις άλλαξε σε ευρώ!
συμφώνω απόλυτα
Πάντως εγώ δε θα'λεγα ότι είναι χάλια η πόλη, απλώς ότι αρκούν 1-2 ημέρες εκεί. Τα αξιοθέατα τα γυρίζετε όλα σε ένα απόγευμα. Μετά καλύτερα να πάτε εκδρομές.
αγαπητή marydim σ¨ευχαριστώ για τη διόρθωση και ζητώ χίλια συγνώμη για τη παραπληροφόρηση (πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός),πήγα Μπρατισλάβα 27/12/2008 και νόμιζα οτι ήταν πέρσι,δηλ. λίγες μέρες πρίν την αλλαγή.Αγαπητέ συμφορουμίτη makisg, μήπως πήγες σε καμιά άλλη χώρα και χρειάστηκε να κάνεις συνάλλαγμα και έχεις μπερδευτεί με τη Σλοβακία?
Το λέω αυτό γιατί η Σλοβακία είναι στη ζώνη του Ευρώ από 01/01/2009.
Όσον αφορά το συμφορουμίτη που άνοιξε το θέμα, πληροφορίες για τη Μπρατισλάβα, μπορεί να διαβάσει στην ταξιδιωτική μου ιστορία Μπρατισλάβα.
Μη ολοκληρωμένη βέβαια η περιήγηση αλλά θα πάρει μια ιδέα.