marydim
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεσόγειος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Σ' ευχαριστώ. Μου κακοφαίνεται να γράψω ταξιδιωτική ιστορία χωρίς βιντεάκι! Αισθάνομαι ότι είναι ανολοκλήρωτη. Και το κακό είναι ότι από μερικά μέρη όπως η Μπρατισλάβα δεν έχω πολλές φωτογραφίες και άρα βάζω ότι διαθέτω. Βέβαια, απ' την άλλη είναι πιο εύκολο ένα τέτοιο βιντεάκι.Ωραία ιδέα μου βάζεις Μαιρούλα
...το βιντάκι κούκλα! έχεις γίνει εξπέρ...
Υποθέτω ότι η άποψη του payton διαμορφώθηκε από την επαφή του με ανθρώπους που έχουν κάποια σχέση με τον τουρισμό στη Μπρατισλάβα δηλαδή γκαρσόνια, μαγαζάτορες, ανθρώπους που δουλεύουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κτλ. Γι' αυτούς ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ. Δεν τους λες σε καμιά περίπτωση φιλικούς, εγκάρδιους και ευγενικούς! Ήταν όλοι τους ψυχρότατοι σε σημείο που τους χαρακτηρίζεις αγενείς. Τους Σλοβάκους/Σλοβάκες σερβιτόρους/ες τους συγκρίνω στα ίσα με τους αντίστοιχους Έλληνες/ες!!!!
Γιατί το λες αυτό payton;!
Διαφωνώ 100% ! Μια χαρά κόσμος, εγκάρδιος, φιλικός και ευγενικός! Έτσι τουλάχιστον μ φαίνονται εμένα
Τον υπόλοιπο πληθυσμό της Μπρατισλάβα δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω για να διατυπώσω άποψη αλλά όσοι έτυχαν και βρέθηκαν στο δρόμο μας και τους ρωτήσαμε πληροφορίες μας απάντησαν ευγενικά έστω και αν δεν ήξεραν τη γλώσσα. Αλλά πάντα με μια ψυχρότητα που αποτυπώνεται στο χαμόγελό τους. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν το κρίνω γιατί θεωρώ ότι είναι ο τρόπος ζωής τους και φυσικά διαφέρει μακράν από αυτόν που έχουμε συνηθίσει στην καθημερινότητά μας.
Last edited by a moderator: