Kontstando
New Member
καλησπέρα σε όλους .μια μικρή βοήθεια για βαρσοβια .παμε Φεβρουάριο κ θα ήθελα να μάθω σε ποια κοντινή πολη αξίζει κ μπορείς να πας για ημερήσια . Κοίταξα το φόρουμ αλλα γράφατε για κρακοβια κ πέριξ
Διαδρομές λιγότερο από 2 ώρεςκαλησπέρα σε όλους .μια μικρή βοήθεια για βαρσοβια .παμε Φεβρουάριο κ θα ήθελα να μάθω σε ποια κοντινή πολη αξίζει κ μπορείς να πας για ημερήσια . Κοίταξα το φόρουμ αλλα γράφατε για κρακοβια κ πέριξ
Το Lodz δε θα το πρότεινα για μονοήμερη (γενικά δε θα το πρότεινα και καθόλου θα έλεγα). Αρκετά αδιάφορο. Πολύ πιο όμορφο και ενδιαφέρον είναι το Torun, απλά είναι λίγο πιο μακριά. Και πάλι με το τρένο βγαίνει ως ημερήσια (2,5 ώρες ανά διαδρομή).Διαδρομές λιγότερο από 2 ώρες
1. Λοτζ (λιγότερο από 2 ώρες)
2. Ανάκτορο Βιλάνοφ (λιγότερο από 1 ώρα)
Απο το 2018 και μετά την έχεις θάψει τη πόλη!Το Lodz
Πού το ξέθαψες το νήμαΑπο το 2018 και μετά την έχεις θάψει τη πόλη!![]()
Ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια αναφορά για τη πόλη εδώ στο φόρουμ και έπεσα πάνω στα δικά σου σχόλια που στην αρχή ήταν οκ και μετά το 2018 ξεκίνησες τα σιχτιρίσματα, ε και με έπιασαν τα γέλιαΠού το ξέθαψες το νήμα![]()
Γιατί μωρέ, αυτό τι στραβό έχει;Και το Katowice θάβω εδώ και χρόνια![]()
Εψαξα τωρα κι εγώ να δω τι είχα γραψει, χαχαχαΉθελα να δω αν υπάρχει κάποια αναφορά για τη πόλη εδώ στο φόρουμ και έπεσα πάνω στα δικά σου σχόλια που στην αρχή ήταν οκ και μετά το 2018 ξεκίνησες τα σιχτιρίσματα, ε και με έπιασαν τα γέλια
Μάντεψε...εγώ θα πάω!
Γιατί μωρέ, αυτό τι στραβό έχει;![]()
Όχι, σίγουρα δεν ανήκουν στην ελίτ αλλά τουλάχιστο το Λοτζζζζ (ναι έμαθα πως προφέρεται τελικά, αλλα δεν μου αρέσει το ΓουντςςςςΥπάρχουν απείρως ομορφότερες πόλεις στην Πολωνία μωρέ...αντικειμενικά το Κατοβίτσε και το Lodz δεν ανήκουν στην ελίτ!
Μπροστά στο Wroclaw, Gdansk, Torun, Poznan (εκτός των φαβορί Βαρσοβία-Κρακοβια), τι να μας πει κ το Lodz...
ΥΓ: τουλάχιστον ελπίζω να έμαθες από τα όμορφα σχόλιά μου τη σωστή προφορά της πολης![]()
Δεκτό και σεβαστόΌχι, σίγουρα δεν ανήκουν στην ελίτ αλλά τουλάχιστο το Λοτζζζζ (ναι έμαθα πως προφέρεται τελικά, αλλα δεν μου αρέσει το Γουντςςςς) είναι κοντά στη Βαρσοβία για ημερήσια εκδρομούλα (περίπου μία ώρα απόσταση) χωρίς να σκέφτομαι οτι θέλει και διανυκτέρευση , οπότε οτι την "καίω".... Άλλωστε θα πάω μέρα που όλα τα μουσεία είναι κλειστά και έχω βρει να δω κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν. Οι πάλαι ποτέ βιομηχανικές πόλεις έχουν μία άλλη γοητεία!....
![]()