Κάτι άλλο θα σημαίνει αυτό.Α, παρακαλώ οι αναφορές να είναι ακριβείς. Ο Johnpro είπε "ειρινη μυν".
Κάτι άλλο θα σημαίνει αυτό.Α, παρακαλώ οι αναφορές να είναι ακριβείς. Ο Johnpro είπε "ειρινη μυν".
Taver τι να πω? σου ζητώ συγγνώμη, δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη :roll:Κοίτα να δείς που βρέθηκα να είμαι και το αντίπαλο δέος.... Μου φαίνεται ότι την πάτησα, κατά τη λογική του "όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"...
Α, παρακαλώ οι αναφορές να είναι ακριβείς. Ο Johnpro είπε "ειρινη μυν".
υπονοείς οτι κάποια μελη ειναι κότες ??? αγαπητέ και ταλαντούχε Κε Taver !!!Κοίτα να δείς που βρέθηκα να είμαι και το αντίπαλο δέος.... Μου φαίνεται ότι την πάτησα, κατά τη λογική του "όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"...
Μηπως o Taver εννοει τη λεξη κοτα με την εννοια που δινουν οι -ποδοσφαιρικα- προσφιλεις του αμερικανοι στην λεξη chik ?υπονοείς οτι κάποια μελη ειναι κότες ??? αγαπητέ και ταλαντούχε Κε Taver !!!
Τρομερή ιδεά! Αλλά γιατί με πμ, μπορεί να γίνει και δημόσια το ψηστήρι και να θέλουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ μας θέλουν τα παιδιά. Προτείνω και πρώτο ταξίδι-γνωριμία το Ντουμπάι....αλλά ξέχασα, ο Γιάννης έχει πάει. Και ο ταβέρ όμως έχει σκάσει να πάει, όπως μας έχει εκμυστηρευθεί ντροπαλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε κάτι μπορεί να γίνει στα πλαίσια μιας καλώς εννοούμενης ταξιδιωτικής αλληλεγγύης....Κοίτα να δεις που βλέπω Johnpro και taver να γίνονται κολλητοί στο τέλος.. John δεν έψαχνες άτομο να ταξιδέψετε μαζί το καλοκαίρι???
Δεν στέλνεις ένα pm στον taver????
Ας πάνε όπου θέλουν τα παιδιά...Βασική προϋπόθεση η αγαπημένη εταιρία του taver ΑΖ!!!Μετά θα περιμένουμε και ιστορία απο κοινού....Τρομερή ιδεά! Αλλά γιατί με πμ, μπορεί να γίνει και δημόσια το ψηστήρι και να θέλουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ μας θέλουν τα παιδιά. Προτείνω και πρώτο ταξίδι-γνωριμία το Ντουμπάι....αλλά ξέχασα, ο Γιάννης έχει πάει. Και ο ταβέρ όμως έχει σκάσει να πάει, όπως μας έχει εκμυστηρευθεί ντροπαλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε κάτι μπορεί να γίνει στα πλαίσια μιας καλώς εννοούμενης ταξιδιωτικής αλληλεγγύης....
Άντε και καλά στέφανα....
Τρομερή ιδεά! Αλλά γιατί με πμ, μπορεί να γίνει και δημόσια το ψηστήρι και να θέλουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ μας θέλουν τα παιδιά. Προτείνω και πρώτο ταξίδι-γνωριμία το Ντουμπάι....αλλά ξέχασα, ο Γιάννης έχει πάει. Και ο ταβέρ όμως έχει σκάσει να πάει, όπως μας έχει εκμυστηρευθεί ντροπαλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε κάτι μπορεί να γίνει στα πλαίσια μιας καλώς εννοούμενης ταξιδιωτικής αλληλεγγύης....
Άντε και καλά στέφανα....
Έχω γαιδουρινή υπομονή. Δε θα σας πετύχω πουθενά εσας τους 2? Οι σφαλιάρες σας περιμένουν στη γωνία...Ας πάνε όπου θέλουν τα παιδιά...Βασική προϋπόθεση η αγαπημένη εταιρία του taver ΑΖ!!!Μετά θα περιμένουμε και ιστορία απο κοινού....